^^ И од мене Сп до лудо лудо Лудото. СП до ЖАБАТА, недостасуваш "јарче" тука со твоите раритетни постови. Еден посебен и последен за денес СП до ТЕОДОРА. Исклучителна и посебна ...
СП до Јипман, воедно молба до него кога поздравува во темава да ги става сликите во спојлер зашто компјутеров (од на дедо Ное времето) ќе ми се запали и ќе почне да трча по улица
Поздрав бек до Кенди Незнам дали си приметила,ама и јас те читкам увек!Ако ги разгледаш лајковите ќе приметиш
http://www.youtube.com/watch?v=mbFXPCRg_tM СП до сите форумџики и форумџии. Enjoy! It's time of OUR lives! Во најубав период сме.
Сп до мистериозната Neytiri - те видов вчера тра ла ла Marcheline Amaru - мора да се видиме на едно кафе La reina del sur, Vendi и Eli25
Сп до сите што како мали се радувале кога ќе си купат нова дискета за нинтендо Времиња беа тие, човек убивав за една ваква.. На денешниве деца им треба многу повеќе за да бидат среќни
сп до сите што обожаваат чварки знам дека многу луѓе ги нејќат мрсни се, грди се, ама мене ми се преубави, поготово како крцкаат, се би дала да имам едно чиниче топли чварки со сол Aма нема ...