Специјален поздрав до комшијата и незаштитениот интернет благодарение на кој, јас добив шанса да поспамувам на форумот Специјален, ама НАЈспецијален до Георгина и Трендафилка за нивните постови и убави зборчиња упатена на моја адреса . Егото го држам под контрола, но си имаше field day на вашите коментари Специјален до сите вас кои грижа за туѓо мислење ви е непознат концепт.
http://www.youtube.com/watch?v=64woo1jX7nI СП до сите весели феминки од цветното друштво на Фифи фјучуринг Спанџ Боб! Спојлер Колку и` се веселиме цело друштво на песничкава, само секогаш кога ќе го видиме она dječja pjesmica мал дел во нас умира.
Значи специјален поздрав до Жаре бербер, кој шо ми ја разубави вечерта, и кој го бива добро за пеење и оригинални миксови, дури и се почувствувам како на свадба да сум, ама после сто коњаци на сите ни леже тоа српското и старо македонско нели
Да се надоврзам и на претходниот пост:До сите во форумски игри , си знаат кои се A најпосебен до ели 25 (фала ти за советите)и до ЕлеМентал кој страшен човек си. Спојлер за постот во љубовни проблеми Поздрав упатувам и до друштвото во фудбал:росоњерка,венди,јипман,блаксван,мацаљубов,мкскорпионка и сите тие таму кои се,да не ги набројувам. http://www.demotivacija.mk/newest/sport ... 28459.html
До Елементал! Кога ќе се одљубиш, раскинеш, преболиш и стабилизираш - барај ме Георгина ти удри лицитација, не ми е потребна, јас сама отворено ти кажувам ЦАР СИ и те сакам! Еј знам да готвам! А и не изгледам лошо Се шалам, нормално! Мислам не се шалам за тоа дека знам да готвам и дека си ЦАР - поздрав до тебе друже, те читам и Доктор Куќа спонтано ми искача пред фаца - е вака (си мавтам со рачето пред очи) Ќе те викаме, Доктор Елементал. Продолжи.
Петочки сабајлечки имам мерак за поздрав на Георгина што распишуе лицитација без да ги праша дали е се расчистено со минатото И Пирамитка земјено тоносната цура, која ме потсетува на есен, те замислувам со книга во некој парк со винце во рака како ги трга паднатите ливчиња од рамото. Имај убав викенд со куферчето. И Ливинг не сум ја поздравила одамна, некако малку постови од тебе периодов зш бе, дај активирај се охриѓанче да не те караме И поздрав до Оффи да не се замара за глупости и да си кулира, баш онака како што ја замислувам. Иииии до паметното убаво црвенокосо девојченце Трендафилка, уживам блогот да ти го читам и уживам во твоите реални и објективни постови тука. Имајте убав викенд дaми...
Тајгерлејди само што те оговарав малку. Ама на добро, да се разбереме. Отварам СДК секој ден и го барам твојот пост за малку уживање. Еве една песна со специјалниот поздрав. http://www.youtube.com/watch?v=KIiUqfxFttM
И нема од ниедно момче лајк глупи сме сите ахахахаххааахахаха Патем Еден голем Сп Спојлер до сите што уживаат во убавините на природата до сите што им недостига убавите моменти на јадење лубеница до сите што сакаат да бацат жирафа до сите што знаат дека голем дел од полицијата припага на глупата раса народ до сите што познаваат некој глупичок до сите што знаат да се снајдат во било каква ситуација до сите што ги гледаат сексуалните знаци насекаде каде што ке идат и сп до сите што познаваат некој CREEEEEEPYYYYYYY HUMAN