Поздрав и до тебе милo девојчице,мене Изет ми е хит.Ги имам сите ЦД-а дома А и не само заради тоа,онака сакам да те поздравам,ми шириш посебна позитива на форумов. СП и до КИМ ...зошто е посебна приказна.Ама онака луда-посебна приказна
СП до ,,врвот на форумот, кој нас обичните смртници не не смета за доволно вредни за да ни даде одговор на прашањата, и што ја затвори единствената тема во која можевме да им упатиме критики и забелешки на нивната работа, и сите глупости што ни ги прават по форумот. Затоа сега сме бајчиња, нема кај да им кажеме што смета.ХАРМОНИЈА НА ФОРУМОТ- па и принудна нека е! Аплауз ќе ве молам. Да живее диктатурата!!!
СП до сите кои гледале: Љубав, навика и паника. Патем, СП и до Елена, ме потсети на Луд, збуњен, нормалан.
Поздрав до enca 69 и до Phyramide што секогаш се борат за еднаквост на форумов и не се мислат да ти го влепат во лице ... Едни од ретките кои не глумат финоча со модераторите и остали туку се реални искрени и отворени . :up: . Да живее режимот на Фемина ... За многу години
СП до сите кои мислат дека на форумов не владее никаква диктатура и не глумат финоча со никого на форумов ! СП и до Грл23 зошто се пожалила дека никој во темава не ја поздравил. Поздрав до сите кои со уживање седат и пишуваат тука, со уживање читаат и враќаат на постови, а се нервираат на оф-топици.
СП и до тебе Лукс И СП до девојките што не ги уништуваат темите со оф топици, со мрчења на секоја можна тема, туку сакаат да си коментираат, да си дискутираа сакаат да си стават своја слика без никој да им мрчи за тоа и да си прочитаат коментари. И до сите што го сакаат форумов, што им е место за уживање, а не за расправање, истурање фрустрации и негативна енергија кај што не треба.
СП до Елена Цурице многу си ми интересна, шириш позитивна енергија на форумов која итекако е потребна во последно време, бидејќи форумов стана ФРОНТ! Ииии благодарам што ме потсети на омилената ми серија Луд, збуњен нормалан Ааа СП и до Пеликуна
Поздрав до сите девојки кои при ПМС обавезно го оставаат остатокот од семејството гладен И поздрав до сите фанови на Трансформерс
Сц до сите девојки на кои им се јаде, на кои ненормално ногу му се јаде, и само на јадење шо мислат, а всушност требе на диета да мислат и да држат не само да мислат Како ли јас да ослабнам................
до сите dirty mind феминки хаха дечко ми ми кажа дека сум била dirty mind girl хахаха па ајде да упатам еден позз СРДЕЧЕН до тие како "мене"