Поздрав до сите прекрасни личности, кои не се реткост на форумов и не ретко ми го разубавиле денот. Фри хагс еврибади Поздрав до сите што преферираат да ја читаат темата смешни мислења и урлаат на цел глас, повеќе од вицови на кои едвај успевам да го плукнам тоа фамозно хехе, нешто ако отскокне од клишето и просекот хехехе, добар.
Ту ту ру ту, дојдов специјално да ја поздравам Старфиш, а она веќе ме претркала Враќам на поздравот, со задоволство би кркнала една frozen strawberry margarita со тебе (или 2 или 3) Убаво да си поминеш вечер на журката и баш те мислев пред некој ден, во врска со твоите прекрасни биб ѓердани ама ајде... ќе ти кажам друг пат...
СП ... чисто онака без причина и од мене до Каролин Коста (инаку имам внука со исто име Каролин) и до Есперанца За убава и релаксирана вечер од мене
^^ не е фер! па дури и именцето си ми го обоила како ајварче во секој случај фала на поздравот. возвраќам со нешто за после ајвар
Ги поздравувам и им посакувам пријатна вечер-Есперанса,Смајли,Кенди,Пеликуна,Енца,Либера,Squirell,Мини Маус,Магнолија Ви подарувам по една гербера-моето омилено цвеќе-hope you like it
СП до обожавателките на момаков ( или барем што знаат кој е) ... Ужасно ми е цекци бе... Дури и во најштреберско расположење... :geek:
СП до Марама која што е уникатна и многу искрена личност Не верувам дека има некој што не би се согласил.