СП до Кате21,Ангелче,Вики,Гоу,Багувче,Ненушка,Вајлд Чајлд,Вајлд Ејнџел,Бона,Фри,Емче-кремче,до старите членови,многу од нив нема а можеби и го посетуваат форумов незнам,до админките и модераторите
СП поздрав до сите што ме поздравија и имајте убава недела. Најспецијален поздрав до Форевр Јанг И исто така до Гоу и Бројче кои ми недостигаат на форумов.
СП до Горданче која речиси никого не заборава кога поздравува , поздрав до малото Вајлд(не ми се лути оти така те викам, мало и слатко девојче си), поздрав до Ненушка, до Лукс, до Гоу-грл, нека се враќа брзо, фали тука , до Хипи, до другите охриѓанки, поздрав до Лижалче, до оние кои само што се вратија од одмор, сигурно се прекрасни сега, поцрнети и одморени, до оние кои уште се таму, стари нови членови, оние кои овде ги заборавам, нека ми простат СП до сите
НајСП до заљубената и прекрасната Кате, баш дека е таква како што опиша упатувам поздрав до неа ! СП до останатите
Нема врска Кате не ти се лутам, таман работа. Туку те снема онаму... Никако да те начекам. Поздрав до сите останати форумџики.
Сп до тие кои ме поздравија и сите мои омилени девојки..(оговарачките од чет) И до Лукс која ни е повторно тука...
фалам a? еве сум и ве поздравувам сите сега да кажам и фала на тое што ме поздравиле како Гордана10, Благувче, Хипи, Бројче, Озбилна жена, Мацуш
СП до срцките: Гоу грл-Wellcome back , смајли,грл12,реинбоу,анат,блубери,карак,кате,хипи,гордана,багуфче,лукс,викичче,лолипоп23,вајлд чајлд,аннии,анннни,лижавчето,оффспринг,суити твити,броукен099,ики олсен,бројчето,анфејтфул,ким,ангелче,самргрл,џули77,ариел,старфиш,ози ејнџл,сесилија,ненушка,трендафилка,душица,снејк,лилит и многу други што ги заборавив... ве сакам ситее