СП до сите на кои им се полни душичката кога гледаат слики од детството. Си се изнасмеав на фаците што сум ги правела на секоја слика а само 2 години сум имала
Ејјј абе ја forgot it! СП до Theodora, Trendafilka, Оффи-то, хммм Пирамитката за одличните постови во неколку теми кои ги заблежав пред малку. Алал нека ви е цурки.
Прво, СП до Најтвокер. Срцето ми се полни кога ќе слушнам дека некој доживеал успех каков што заслужува. Ти заслужуваш и многу повеќе од тоа, ама како за почеток е супер! Второ, СП до сите обожавателки на Анџелина: http://www.youtube.com/watch?v=YZzIb0B4 ... re=related
Имам желба да ги поздравам: Grunge, Wild.child, Elennaa, GarpovaV, BeYourself, innablood, LivingGlam, Bright, Marama, Blueeparadise, Annie.mk1, TheCandy880, Gordana10, Strumfeta93 и Hipica. Да ве почастам кафе
СПД до сите на кои што рацете и нозете секогаш им се 24/7 ладни како камен и до тие што не можат да заспијат без чорапи!
Ме разочара ЕлеМентал,се откажа од тоа да ме уплашиш? Не се давај така лесно,пробај од трета мајка,може ке ти успее Поздрав бек СП и до сите кои некогаш изгубиле ланче/обетка/гривна и рикнале да плачат во училиштето
до сите оние што обожаваат шопска салата со мнооогу сирење, пржени компирчиња со сирење, макарони со сирење, ајвар и сирење, марамалад и сирење, маргаринче и сиренце, сирење во фурна... до сите оние кои обожаваат сирење
Денес сум расположена за поздрављење луѓе! Као жељотека или нешто слично. Во овој момент сакам да ги поздравам оние кои никогаш не биле поздравени. И оние кои ретко да не речам уопште се поздравуваме. Застанете тук до мене. За нив: Mи се чини мене, или ми замириса нешто од мониторов на благо, а?!
До Старфиш, понудата за маргарити е прифатена, миксај таму, јас доаѓам. До Лилит, зашто ептен сакам да ја поздравам. До Шана, од твојот пост и видов прв пат за филмот, и да знаеш дека отсега ќе те пратам што гледаш, под надзор си. Ќе ти ги следам препораките. До Пирамидата, си знае таа зошто. Спојлер се зезам, не знае, ама ептен сакам и неа да ја поздравам.
Поздрав до сите оние кои неможат да му удолеат на пиците.... П.С. се надевам дека не сум само јас зависна од пица..
До сите вас кои придонесовте да се излигавам на тастатурава гледајќи ги поздравиве Срам да ви е !!! Ова не е хумано
Една година сум тука, речиси никогаш не сум поздравила повеќе феминки, ама сега сакам да ги поздравам сите оние кои си ги читкам редовно Најпрвин едно топло добредојде назад за Агентката, недостасуваше. Не е модни критики иста без тебе До Геа, многу ми е мила, многу. До Мимсот осумдесет и девет, ѓаволче едно ти должам поздрав уште од пред некое време, за муабетот До Гоу оти ја нема некако да не преплави со До Теодора и воедно ги предизвикувам сите дека ако најдат еден нејзин пост што не чини, 50 миЉарди (што би рекол дедо ми) ќе им дадам. До Лилит. И за неа кога гледам дека оставила мислење, автоматски со глувчето кликам на него. До Ливинг оти ме изнастрви за ајварот и до Пирамида оти ме разбира каков е животот без ајвар До Мистери и Најтвокер И до Сеси, не пишувам зошто оти ако се распишувам до утре ќе трае
Венди не се лигави, еве јас искрено те поздравувам Еднаш негде спомна дека сме се с’рчкале на некоја тема - ете колку „сум“ злопамтило, искрено појма немам Ама те почитувам иако сме имале можеби некаде спротивставени размислувања. Здодевно ќе ни беше на светов да бевме сите copy - paste, нели? Бупити бапити БУП! Поздрав девојко ИИииии до Ливинг Глам! Спојлер таа не знае зошто ама јас знам