Поздрав до тебе Спаркс - наша искричке, , за убавите зборови те частам едно песниче, мојт ? http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y
http://www.youtube.com/watch?v=f1xkl0-BBmE Никој нема да побегне од поздравот,сите сте поздравенииии,ај чаооосс
Mistery-добри муабети свртивме Јипман-Лелеееее убичу те за сликите во форумски игри Офи-зошто ме освести малку ели25- Крејзи лејди-оти ми е кеиф и си можам И така
Cп до YIPMAN2 и мисс независна со огромни букви следните типови да ги пишат, да не мора да превземаме екстремни методи како мајка и на Tрендафиљ ! дај и ние да фатиме некој денар, ма и 1000че биче доста
СП до сите кој кога ке им се заглави некој програм на компјутерот или лаптопот или пак кога нешто ке застане или било каква грешка.... Мирно и спокојно ке почекаат или ке се обидат да го решат проблемот ---- Истотака Сп до сите кој што биле во лифт со некој старец и тука прашањата нивни како на гестапо филмовите Незнаеш дали да се самоубиеш или да навиваш за Челзи
СП до Лудото,ја сеа само што добив уште едно ливче од 2сома Ааа знам дека сме комшики,морам барем да те частам кафе во населбава ни наша убава
СП до сите заљубени и оние што се наоѓаат во лош љубовен период, иако чувствуваат дека се подобрува (како мене, немам инспирација па затоа и не сум толку активна периодов) ни ваму ни таму, и чекаат да се средат работите и се да биде во ред како што треба да биде. Есента си го прави своето, лошо влијае СП до сите ракови-емотивци, чудни сме, да знаете. СП до сите лутковци кои често се лутат за секакви глупости, и несвесно ги повредуваат другите СП до сите кои не сакаат рано станување и преферираат 2 смена и покрај тоа што цел ден им е зафатен. :geek: СП до сите кои сакаат да се напијат некој убав, освежителен пијалок СП до сите што имаат за учење. СП до сите кои некогаш биле или се гимназијалци СП до оние кои обожаваат колекции за облека и модни додатоци за сезоната есен/зима и со мерак си купуваат СП до сите кои носат часовник на рака, елегантно и професионално делува СП до МацаЉубов!
Специјален поздрав до Miss Independent, и воедно да и' е сТрам, зашто не дели совети за ливчиња... Честито за добивката и убаво да си ги трошиш паричките.
Фала девојки поздрав и до вас Инди, Ели25 и Џули, ме смеете кога ме поздравувате со смајлито - ( ) И поздрав до Боа над мене, што одамна престана да ме поздравува . И до Офи што ме насмеа за Роки . И до Старфиш што е едно прекрасно и мило суштество . И секако до вампирките Спојлер Want a bite
Знаев, ма знаев дека некого сум заборавила Нема да се повтори, давам чесен пионерски збор Ама затоа сега следи најголемиот поздрав за Штрумфетката моја драга