СП до сите што се прва смена и додека професорите зборат ние изгледаме вака: Спојлер И еден big bear hug до ДипБлу. Спојлер
Поздрави и гушки до Енца-која многу си ја засакав , Огнената кралица (firequeenn)(иако сме од ист град решивме да не се запознаваме ), до Лудата дама на која и стискам палци да ја добе работата, до Најти- кој е приморан да ги слуша моите кукања и лелекања и до Пеликуна - се ќе се среди миличка,ќе видиш и до сите уморни феминки кои се чувствуваат баш вака како машини за работа
Огромен гушкокрцкачки поздрав до Ariel и Annath. Девојкиве се едни од најретките овде на форумов. Не еднаш сум рекла, природно фини и толку фино моќни. Ненаметливи а забележливи. Се чудам како по светов сеуште чекорат вакви луѓе. Навистина се чудам и истовремено се радувам што ваквиот вид не е сместен во енциклопедиите веднаш до мамутот и диносаурусите, туку го имаме меѓу нас, и што е поубаво - на форумов Поздрав девојки, мамички, жени, девојчиња. Се во едно Василиси Краснаји
До Пирамид, мислам дека мислиш на Василиса Прекраснаја. Краснаја е црвена. Ако штотуку имав плав момент, не е до мене, туку е до виното што испарува од мојата кожа.
СП до сите оние кои се втора смена на школо,и до оние кои ќе останат попладне да се дружат на форумов.
Позз до Shelea бидејќи кога и да и го видам аватарот ме асоцира на личност што знае да ужива во пишаните зборови а богами знае и да напише добри зборови. Ми служиш понекогаш како поткнувач на мојата понекогаш мрзлива инспирација за пишување. И позз до сите љубители на убави книги и читањето.
СП до сите што имаат личност/и во животот за кои би ризикувале СЕ. До сите вас лавици. Спојлер СП до до до...ај денес сакам до mims-89, пааа и Пеликуна, не ја поздравувам често а во ист табор сме, ама и Vendiii, иако нема вкус за фудбал па навива за Челзи, но сепак и таквите ги сакаме ние Сепак, нејзиниот вкус за машки е за пофалба СП доо ТедиМеченце, со која не се знам скоро иччч, ама еве пак си се наоѓаме на фреквенцијата на заљубените . СП до WildCherry, со која изгледа ептенски се слагаме со мислењата во љубовни совети Еден спешл резервиран до DirtyQueen, да не ме разбра можеби погрешно вчера, реакцијата не беше насочена кон тебе. Ти си само заљубенко пиленце и сите знаеме какво е чувството. И уште еден до тоа малото, што ми се чини поголемо од цела своја генерација па и нешто пошироко, Grunge, за убавиот пост и самоанализата. Ги збуни повеќето фанови кои само им се секси докторите, но некои од нас те разбраа СП до Yipman2 за тоа што пиша дека сака да остане анонимен, и за еден друг пост каде што прикачи зелен диносаурус и рече дека тој не му дозволува да си ја продолжи мислата . Еден од нај треснати форумски ликови EVER, во најпозитивна можна смисла, секако
Поздрав и до тебе Саја, а видиш не сум знаела дека краснаја е црвена, ќе си акнам торта со шлаг у фаца! Ама иако знам дека е Прекраснаја јас намерно си викам стално - краснаја, не знаејќи дека кратејќи го најомразениот збор на форумот (бај сам пипУл) - прекраснотија, добивам - црвенотија Епа поздрав до тебе и до сите „црвенотии“ со мамурен вторник. Кока кола му е мајката, слушај ми го зборот - и ко нова си
СП до Саја, повод е нејзиниот вчерашен tour le sank кој се манифестирал со Дан ни је тмуран, а ја мамуран.. а тоа не иде што не иде, па би и‘ препорачала један мрсеееееен бурек од Маалска фурна уз литро јогурт, доколку ти е у близина топ, ако не снавоџај се СП и до Пирамидка, мило ми е што во предходни наврати ме ставала во темава, ни сам приметила, се извинувам И навистина е убаво да ти е убаво, а мене многу ми е убаво, што навистина постојат толку убави форуџики на местово интересно, толку позитивни енергии и дури се поднесуваат жалби јас немам забележано И видиш ти тоа ,лик непознат а сепак мил Ете така имајте убав ден, ако мамурлокот победи, тогаш вечерта помножете ја со милион прекраснотии
до пирамид и ливингглам, зашто не ги гледаат моите француски филмови следен пат порничи ќе ви препорачам E,така ! и еден сп до фајркуин онака мила ми е