Сп до сите што ке отворат тука да го видат фасцинантните тела на нашите кошаркари сликани само по гаки Спојлер СП и до Miss-независна заедно да ги изградиме темелите на добитното фудбалско ливче за викендот
Јипман фала ти за поздравот Инаку СП до сите они што дремат на компјутер,а имаат за учење (како мене)
Јас морам да се надоврзам на поздравот над мене....пилешки прсти, помфрит со сирење и ФЛАША бело вино Поздрав лав23
Поздрав до сите кои во моментов умираат за нешто благо Спојлер И уште еден голем СП поздрав до Annie.mk1
Now that you've mentioned it, имам шише траминец во фрижидер И богами ќе си наточам една чашка Поздрав и до тебе Гоу и до Лов23. И кој е за повелете, да не биде после сама сум пиела
Да си ги поздравам Гоу-Грл и Плавуша, кои вечерва ме дружат во форумскиве игри. Од мене имате по едно капучино!
Ола БичеЗ! Ни за убав ден,цмок,цмок газињата,па јас накурч мене никој не ме поздравуел!Одма праам бунт,ма сместа еве сеа! Се зезам. Јас би Ливинг да си ја поздравам и еве вака,да си кажам и да се надоврзам на еден вчерашен пост.За мене има лила боја и мириса на лаванда,а кој како сака! И Џорџина и да и кажам дека и јас чекам ајвар од мајка и не ми го направи.Да види како е па!