Поздрав бек до Елементал,аоооооо ама сме јаки,2 гола за една минута На што личи тоа бе,срамота,да не им попуштиме. СП и до сите оние кои сакаат за кратко да отидат некаде кај што не ги познава никој и да се издуват Исто и до обожавателите на
До лилааа лилитјакова Лилит путпут. Затоа шо, затоа шо онака ми дојде бе! А плус и сакав, односно сакам. Шо и да се дешава, девојкава не останува незабележана на форумов. Со причина, и тоа добра. Ајт на ти поздрав - ма здраво!
до Џокси! Која разлика ми се неговите постови и неговото срцкасто фацуле. Додека го читам добивам впечаток дека постовите ги пишува некој возрасен момак, онака додека се одмара од спремање испит, а кога ќе го видиш сфаќаш дека тоа произлегува од ум на едно дете!! Убав на дада, од тебе машко ќе биде нешто :up:
од кај се појави бре ти девојче? Многу исти работи сакаме. И плус кога ти го гледам аватарот, како да гледам нешто свое оти многу ја сакам оваа жена. Ајт поздрав Поздрав и до сите страсни читатели И општо, до оние кои љубат било каква уметност... или сите...
Сп до Најти ! Искрен и од срце зошто така си сакам ! До Жапчето, затоа што не го слушам каде што крека И до сите кои ме поздравиле
До тие што планираат доживотно да го почитуваат законот ... И што не можат да се сетат кога последен пат гледале МТВ
До оние коишто гледале Тесна Кожа. У кујни су бубашвабе, вода капље у лавабо, све је ово било џабе.. Соба пуна очајања, немам куда ни да бежим.. http://www.youtube.com/watch?v=joc0gWbUeMQ
Леле луѓе, сакам да си ја поздравам Тедимече, ама еептен специјално и искрено. Сега ја средував папката со пораки... го гушкам сиилно мендето. Одамна ти должам муабет. И да, ја поздравувам и Енца. Аааа така.
Hipica ти благодарам за поздравот . Поздрав и до тебе . Туку за сликата. Баш е убава, но ако тоа се однесува на поздравените по редослед како што се споменати, нажалост морам да и го земам местото на Виножитка , зашто имам боја на коса како првата девојка . Нека не ми се налути Виножитка . Поздрав до горе поздравените и еден специјален поздрав до даде .
Утрински поздрав до joelle, поради која Black ми е на repeat веќе трет ден. Одамна ја немав слушнато. Совршено парче музика кое го впивам заедно со добра шолја кафе. Спојлер ^ Joelle, ова е за тебе. И за сите кои отворија спојлер Абе, убав утрински поздрав до сите расположени!
До Ариел. Жено од што ги фалеше тие вафлите на форумов ги мислев неколку дена и денес специјално отидов до Тинекс за да купам. Ја пробав прво обичната и си викам - еј ама квалитетно благо, убаво ама не ме воодушеви ептен. И после ја пробав чоколадната, си воздивнував додека јадев и те благословував.