Бројче, срцко Поздравче најголемо и за тебе, како едно од многуте феминчиња, кои ме врзуваат за убавите, среќни почетоци на форумчево наше, и поради кои и покрај се, ми е тешко да го напуштам.
СП до Мона. Мона Спојлер Што ме потсети на песнава, ги пребарав сите мислења во темава muzika/se-sekavate-li-na-pesnava-t7212/ од позади почнав, ама битно ја најдов. Ја знаев само по црвениот килим и скалите. Фала! http://www.youtube.com/watch?v=2HaDA9Tn ... r_embedded
СП до енца.69 и тоа најголем, браво за постовите во темата: Премиерот на РМ и поздрав за сите кои добиваат нагон за од диктатурата на Груевски и од неговата појава.
СП ДО НАШИОТ НОВ ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ ПО ДЕЛОВНА АДМИНИСТРАЦИЈА, ГОУ-ГРЛ!!! Сега свет полн можности и предизвици е пред тебе, искористи го максимално! Но пред се’, гордеј се со тоа што си, и уживај!!!
СП до сите што кога ке го видат JoxyTheFreak ке го штипнат за обрашче оти е многу слатко ко меченце (I am not gay ) Сп исто до сите што од сите можни зборови го знаат вистинскиот http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow Сп до сите што се фанови на South Park
До Трендафилка. Спојлер Имаше едно време еден аватар со девојка со црвено коса (па и сега таа е со црвена), и сега секогаш кога ќе те прочитам, имам слика од девојка со црвена коса.
Жапче, Оffspring и Boa Vista - кои ги почитувам од повеќе причини и поради силно изразената индивидуалност и поради заедничката љубов кон животинскиот свет, .
До оние што мрзеле кога ќе им дојде редот за чистење на ушите. Затоа што ужасно ги „гулицкало“. Спојлер
СП до сите феминки кои го приметија моето отсуство и на кои искрено им недостигав, не беше намерно, си имав причини..... Мене ми недостигавте премногу, ќе се вратам ај промис
СП до Стам, бреј прееска ми замина за на кафе, убичу те. Се развртев наоколу ама си ми заминала ти СП и до Ози, Џуси, Гарпова, Хипица, Хај. Одамна не сум ги поздравила
Поздрав до ЕлеМентал - море, ти случајно да не си македонска верзија на Др. Хаус ? Ај биди добар како што си убав и кажи ми дека си. Мање битно, страшно ме потсеќаш на него, и кога го читам секој твој пост едноставно, ненамерно во глава ми излегува неговиот лик - Dream man ми е, бај д уеј. Имај убава вечер, Грегори, ова де, Елементал.
СП ... до мојата миленичка Теодора, постовите еден за еден ги читам со ваква фаца (се пронаоѓам во нив, да) СП ... до Оффи, мора да си тука почесто за да им ја замешаме политикана на опонентите