Ги поздравувам BeYourself, Buttterfly, Dulceee, Fearless, Hiii, innablood, kristii, LightOFF, Lux, Magnolija, Mayyya, Meggy, mims-89, Strumfeta93, sweetheart10, teddybear толку многу лајкови на моите цртежи нигде и никад не сум добила. Фала ви многу , ми го дигнавте и расположението
Специјален поздрав до - Squirrel - затоа што кај баба и дедо си е - кај баба и дедо Ели25 - колку фина девојка.
Еден гоолем поздрав до Иксмен, зашто баш случајно ми ја даде инспирацијата и мотивацијата да продолжам понатаму со она што најмногу ми значи и најдобро умеам да го правам. И сега, кога ќе си читаш извештаи од по две страни, глава ќе те боли ама што да ти правам, сам си бараше, тоа ти е. Мала шала. П.С. Незнам зашто, ама песнава кога ја слушам секогаш ме потсетува на тебе. http://www.youtube.com/watch?v=QEjgPh4SEmU
И јас сакам да ја поздравам еli25 затоа што ми даде добра утеха кога ми беше тешко и затоа што секогаш е толку добра Посакувам повеќето да беа ко тебе девојко.
Сп до Елементал - затоа што е редок машки примерок, редовно го пратам и потполно се согласувам со него. Трендафилка, Мерлинка, Магнолија и Жабчето - затоа што се посебни, многу сакам да ги читам . Рок а фелла - затоа што ми е многу мила Пелукина- затоа што е црвенокоса Џокси Д Фрик- затоа што е многу мило и паметно детенце Сп до сите кои обожават кучиња
СП до Магнолија. До Гоу, одамна не сум ја поздравила. Сп и до Блонд и нејзиното мило бебенце. До Жабчето. И до Елементал. Еве за сите по еден и една
Само да ги здрмам(потсетам) поздравам де сите кои се чувствувале како потресени кога го сетиле земјотресот. Поздрав до сите што се чувствуваат како потресени .
После некое време поминато на форумов, морам да поздравам одредени форумџики, и нормално, форумџии (милите тие ) Специјален поздрав до: EleMental-човече бре Мислам, стварно ми се досади на секој пост да ти ставам лајкови. Си ги добивал дури и кога не сум се согласувала со мислењето твое, само и само заради начинот и стилот на кој се изразуваш, т.е. пишуваш, т.е. комуницираш. Стварно ме оставаш без коментар понекогаш xMan-заради корисните совети и мислење кои ги дава. Некако многу ми е реален и најблиску до моите сфаќања. Ради годините ќе да е Yipman1-заради смислата за хумор што ја имаш. Дефинитивно најмногу се смеам на твоите постови И до некои форумџики кои ми оставијa впечаток: Жапче-многу ми е необична и неконвенционална......страшно остроумна и паметна, ама си знае, нема потреба јас да и кажувам. И не се губи, девојко, пишувај повеќе, не ни го ускратувај задоволството од читање на твоите постови! Енца69-ме расплака со постот на темата СДК од минатата недела. Првпат кога го прочитав бев на работа и едвај ги задржав солзите, ама кога го читав пак дома се изнаплакав, зашто многу ме потсети на една моја ситуација која се случуваше пред година и пол на дел од најблиската фамилија Лилит, Теодора, Сесилија, Лолита-уживам додека ве читам. И еден најспецијален поздрав до Пирамида......си знае она, пирамида една пирамидална посебна Doozy-многу ми е мила и умна. И ми се допаѓа како размислува за нејзините години. Одлична смисла за хумор, многу интересно девојче дефинитивно. И многу добра професија си избрала. TeddyGrey-е не знам зашто, ама морам да ја поздравам.....дефинитивно најпозитивното нешто на форумов, заедно со Doozy. Ептен сте срцки и двете. И до FBI, зашто е многу паметна, згодна и very stylish.
СП до Гоу која после толку дрндарење и кафиња и мохита не ми кажа дека конечно си ја зела дипломата. Девојко, ТЕ СКРШИВ!!!! Ма те љубам, срцка бре