Им благодарам на поздравот на Смајли и Бијуорселф. И јас ве поздравувам и кон поздравот ја приклучувам и Лукс. Имајте убава ноќ.
Сакам да упатам еден поздрав НАЈСПЕЦИЈАЛЕН до Смајли... Сакам да и се заблагодарам затоа што секогаш е тука да ми даде надеж, да ме расположи. Секогаш ме изненадува со нејзината добродушност. Кој не би ја посакал за другарка.. Премногу сум среќна што поседувам вакво богатство !! Мила ти ја испраќам најголемата ГУШКА Те обожавам !!.. Биди секогаш среќна, весела и насмеана.. Заслужуваш
Еден најголем СП,толку голем како неа,не колку мене пошто ја сум мала .. До кој ако не високата и згодната ми сестра по облека РОСИ. Одамна си немаме пишано,ми фалат нашите муабети и разменување и информации Исто толку голем поздрав и до другата форумска сестра,оваа по ванила. Пирамитката,онаа која секогаш има нешто паметно и интересно да ни каже. И моорам да и се пожалам дека тоа млекото во Скопје не го најдов . И за крај уште еден,и нели клишето,не помалку вреден ,до малото најмило Смајли,ко што си ја прекрстив јас. Ви праќам латс оф бакнежи женски !
СП до сите кои го делат истиот „ентузијазам“ со Гарфилд. Дојде ли петок, м? м? мм??! Ајде уште половина час и петокот ни дојде.
СП до kristiii Многу ретко сум на игрите, т.е коментирам еднаш на неколку дена, ама кристи е увек под мене. Сигурно ме пцуе заради тоа, ама ете така испаѓа, можеби во исто време ни текнуе да искоментираме
Еден и вреден голем Сп Spoiler Сп до сите што им недостига патувањето со друштвото насекаде Сп до сите што имаат одлични луди идеи и ке ги остварат наскоро Сп до сите што се уморни и не им е важно каде би си легнале Сп до сите што обожаваат во супермаркет да идат Сп до сите што имаат или имале контакт со некоја ДЕБЕЛА мачка Сп до сите што имаат многу за учење Иако имаат за учење пак ке се заеб*ваат И сп до Go-Girl za дипломата , најдов нов подобар THE LOOK
И до сите Вмровци за инат на опозицијата и старашно ископлексирани суштества на кои политиката им удрила на психа ... Почнува на М******
Ово че бити дугачок поздрав. Да си знаете ... па одамна немам никој поздравено па ај пуштив срце Крејзилејди, затоа што си срце, затоа што наоѓаш убави зборови, затоа што си фина, и пак затоа што си срце. Офспринг, затоа што се врати, и затоа што недостигаше, и затоа што одамна не сме мавнала сочни муабети, ама ќе бидит. Трендафиљка, заради тон работи, абе би ја гушнала ... па таа и да плачам и да се смеам ме слуша. Душа си е. Си знае. Лудото, за секое смеење што паднало ... надежно е набрзо и во живо дека ќе се случи тоа. Лилит, епа лилит кеф ми е да ја поздравам ... Виножитка, затоа што е предобра, реална, секогаш тука за се, ма совршена девојка. Бик бре, се знае. Карак и Иренна, затоа што недостигаат навистина, ептен поретко почнаа да пишуваат. Миснезависното, оти и таа ја снема. Ели25, за се што кажале погоре, ти си предобра девојка, и со секое читање си ми се помила. Дузи, заради која го засакав уште повеќе скопјево. Бројчето, ај само ќе ја гушнам па си знае она. Ливингглам, затоа што е личност која почитува, и доколку на една тема се зарчка на друга знае да те испочитува ... Ким ... надежно е да се начекаме на долг скајп трач муабет. Волфче ... огромна гушка. Спичлес и дејзи, кои исто ептен ретко пишуваат. Мистериозната ... ма нема ни што да се кажува, кажано е се. Катакомба и Бију, затоа што многу пати нашле убав збор да ми кажат ... Ла чика ... ретко пишува, а кога и да пише е нешто вредно. Тедигреј, за драстичната промена на подобро кај неа. 1209, и тоа бројче си знае зошто. Штрумфета ... затоа што е премногу мила. Нејтири ... ма те гушкам, не ти треба ништо друго. Екстраординари грл, затоа што е ептен посебна. Жапче и Смајли, немој да забегувате. Марама и Пеликуна. Елементал ... излишни се зборовите. Голеем поздрав до тебе. Гоу грл, честиткииии. Ади888 за сличните ни размислувања. Јипман ради уникатните поздрави. И за крај Најтвокер што го видов а се прави на тошо. Е така да си знаеш другарче, те фатив печен А не, и Бичд, со неа си имаме посебен однос. Поздрааав до сите, и гушка до сите. Со извинение до цел куп други што исто ги сакам и почитувам, ама толку ми е мозочето во овие доцни часови. Ај и поздрав до сите што ме сакаат ... епа јас ве сакам повеќе. И поздрав до сите бикови. И оние кои обожаваат сладолед и нутела еурокремче. Имајте убав петок.
Сакам да ги поздравам -->драги ми се, тоа е повеќе и од причина за да ги поздавамДушица, Плавуша, Спичлес, Смајли, Есперанса и сите годинешни матурантки.
... до сите феминки што пееле пред огледало со дезодоранс алијас микрофон. И до сите што кога мијат заби, ја оставаат чешмата да си тече!
Ммм да! Фала! И не! Штедливо моме сум јас бе! Плус сум enviromental friendly - јок за вода која тече а да за дезодорансот во рака Ама и така би сакала да те поздравам, фала што чкрткаш по форумов, со задоволство буљам во твоите зборчиња дури и ги сркам да ти кажам право И голем поздрав до Мистери! Кога пишува во темана за македонски манекенки со 2,563 извичници го замислувам како со главата спуштена на тастатурата жустро лупа ли лупа, на*урчен до даска, па ситуацијата се вжештува и типките од тастатурата летаат на сите страни. Овај типки - као оние дугмињата за типкање а не типки као жени