Специјален поздрав до сите што се зачленети и активно пишуваат на фемина.... И специјален поздрав до дечко ми, кој што е гооооооооолем ситничар, и специјален поздрав до другарка ми шмизлата, почнува да ме нервира веке...... ииииииииии специјален поздрав до моите две сестрички најдобри највеке си ги сакам
да не бидам офтопик таму овде специјално ќе ги поздравам форумџиките за комплиментите на темата ОЦЕНО ГО АВАТАРОТ и да уште еден специјален поздрав до дечките што вечер ќе лумпуваат во кафана, а јас ќе сонувам винце
немам време за муабетење ама овде да си ги поздравам Хипица, Фрии, Тања, ЛаФиј, Кате, Глоу, Гордана, Бона, Ферибел, Фолин Ејнџел, Емче-Кремче,Ариел, Бејбикети....и незнам некој може ќе заборавам ама во збрка сум цела и јас и мислите така да извинете ако ве заборавив ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФОРУМЏИКИ (а до наброените СП)
СП до моите омилени форумџики СП до внука ми од другарка ми што ме измори од трчање. СП до дечко ми што е намќор денеска :twisted:
Ова на мене се однесува Гогрл? Ако е за мене имаш гооолема гушка од мене ( ама и да не е за мене, пак имаш гушка ) Инаку, ги поздравувам сите форумџики со кои редовно се дружам на темата На два-три реда муабет, и се надевам ми простуваат што знае да ме снема на подолго време
И од мене специјален поздрав до моите омилени формџики..Како Анатх,Го Гирл,Хипица,Кате,Тања,Шилеа,Лилит,Енца итн сори ако заборавив некој
ахам на тебе се однесуваше нели се договоривме дека Ана ќе те викам и несакајки сум те испуштила во претходниот пост дека не си многу активна на темата 2-3 реда муабет а сега ете уште една сум заборавила Катја најголем поздрав и до тебе и извини што сум те пропуштила цела сум збркана со полагањава периодов :? и ете и лижалка ја видов на темава и до неа поздрав бакнежи и прегратки за сите форум-пријателки
Простено ти е Го Грл немај гајле само положи ти А и јас и се извинувам на Лижалка оти сум ја испуштила и силно ја поздравувам и гушкам
Катја...душичке...од мене имаш специјален преспецијален поздрав затоа што овие денови си ептен расположена,позитивна,насмеана и вљубена.ТАка ли е?Се чита од твоите постови