Дојде време за поздрави и честити од XMaN =) Ми се насобра поголема листа па да искористам прилика сите кои ми значите или сте ми оставиле посебен впечаток да ве поздравам: blueeparadise - девојко ме падна од столче со поздравот, тоа е еден од најубавите комплименти во живот што сум ги добил. Ме остави без зборови. Од сега ќе го имаш најдобриот тим советници во МК а кога ти треба поддршка, тука сум =). Ти посакувам да бидеш подобра и од Џина и Леила заедно =). funkygirl – каратистката, што побргу да ги оздравиш синусите и да не израдуваш со многу медали а кога ти треба совет или мотивација, пиши. Инаку пак ќе се активирам во темите за фитнес =). green.eyes – враќам поздрав, мило ми е дека сум ти оставил позитивен впечаток, навистина ценам. EleMental – на машки ретко давам комплименти ама за тебе нема проблем, заслужено е, интелигентен си а тоа на друго машко ретко го кажувам =). Се чепнавме еднаш ама реагираше на ниво и пак се почитуваме, пријатно ме изненади =). Yipman2 – ќе те биде дечко, хуморот ти е топ а тоа со песната браво за храброста, само така продужи, текстот со диносаурусот, класа =)). Тоа со XMaN special power не ти го заборавам така да те чека ПИВО, кажи само кога и каде =). Mistery – од почеток си мислев што ова типчево тука се жени го фалат, конкуренција , додека не сфатив дека не љубомори (што многу ценам) и дека е од ретки машки за кои имам одлично мислење, многу ок тип, ретки се такви и со тебе радо би завртел муабет. CharmedGirl – отворено ме спецка (и јас нормално вратив =)). Ти ветувам дека ќе ги вежбаш и понатаму стомачните =). Zhap4e - секогаш ме радува, мистериозна и со специфичен смисол за хумор, секогаш на место да те сослуша и да ти го каже баш тоа што ти треба, златно жабуле си да знаеш и плус ме викаш Сенсеј е како да не те сака чоек . Mims-89 – девојко не се споредувај со Бијонсе нејзина подобрена верзија си, знаеш да завртиш муабет, свесна си колку вредиш ама не се дигаш, имаш смисол за хумор, секоја чест. sesilija – првиот поздрав не се заборава, класиците сеуште чекаат за дискусија (иако повеќето сум ги подзаборавил) ама за Шолохов, Пушкин, Достоевски, Толстој, Дима или Џек Лондон со ќеиф ќе дискутирам =). Phyramide – пријатно ме изненади и многу ми е ќеиф дека си нашла нешто фино во мојот стил на пишување. GeorGinnA – партал ме направи ама не и останав должен и прв пат ми се случува некоја што не ме симпатизира да смени мислење (затоа што првиот впечаток тешко се менува). Мило ми е дека потпишавме мировен договор и дека се цениме обострано. Некогаш и конфликтот носи нешто позитивно ако се двете страни на ниво. Go-Girl – фала за поддршката, ќе се читаме почесто, убаво е да знаеш дека некој ти го цени трудот. simoncelicious – душичка, се уклучува, читка и гаси. Ретко ја среќавам на фемина ама ме праша за вежбање а јас па сакам за тоа да зборам. Ја ценам и за храброста што ја покажа и едноставно ми е мила =). WildCherry – ја поздравувам и да и се извинам што сеуште не и пратив вежби ама ветувам ќе биде деновиве. Pupi-girl – весела девојка која од време на време ме прави ваков . Кога ќе помислам на шарени нокти ми текнува на тебе, си знаеш зашто =). Ludoto19 – не ми пише и не ми дава лајкови ама ме умира од смеење а јас неа ќе и давам ете чисто за инат а плус и сака животинки ко мене =))). Queen Nefertiti – интелигентна и мистериозна девојка која ја ценам но многу ретко пишува. И од неа нешто научив и за тоа има голем плус од мене. Штета што темата за инфантилност остана празна а имаше голем потенцијал. Тигрицата (која намерно не ја именувам) што ми подаде канџички кога бев во каша и ми помогна да тргнам нагоре кога бев заглавен во сопствени проблеми и ми кажа да не бидам негативен. Не ми дава лајкови и не ме дружи ама знае дека ако има мака, ноќе или дење ако ми се јави, секогаш ќе скокнам да и помогнам и дека ако некој ја чепне тоа ќе му биде последно. За сите вас по едно смајли земете си го тоа кое највеќе ви одговара .
ајде позз и до тебе Xман не ти ставам лајк зашто ти коментираш во љубавни причи и шпански серии за романтиката виножитото љубовта, песнопојките итн, а јас тие теми не ги отварам зашто не ме интересираат дееее
Видов Специјалка упатена до сите оние кои ужиуваат во шопингот. Епа дислајкувам! Разочарана сум секогаш од облеката и по не знам кој пат го вртам градов и ништо не можам да најдам по мој вкус, НИШТО! Ама јас ве поздравувам сите со музчкиот избор за оваа недела: http://www.youtube.com/watch?v=c0jC3tmP ... re=related Би сакала да сум тука, макар и кај работниците горе.
Најспецијален поздрав бек до XMaN, еден од најнеуморните членови тука да споделат корисни мислења, базирани на вистинско знаење и искуство, зрел човек што реално гледа на нештата и еден од ретките што барем јас сум ги сретнал што може отворено да разменува ставови и да дебатира со луѓе од сите генерации, без да потценува нечија возраст. Комуникацијата секако ќе остане на ниво .
http://www.youtube.com/watch?v=IiJfZMXKB00 Поздрав до сите феминки на кои им недостига секс во животот..ТРИ ГОДИНИ И ДЕВЕТ ДАНА КАТ НЕ САМ Е*АНА ПЛОВАТА МИ СИСТЕМА ПАЈАЖИНА ХВАНА
Кај ја најде Стронгер оваа,ја знам,цимерката ми ја пушташе еднаш,се смеевме Мислам дека се викаше Дјадка,дјадка од Диана и Кристали... СП до сите што киснат и ноќе на Фемина...