Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    На Phyramide, zhap4e, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Епа дојди замени ме, јас преуморна сум. :yawn:
    Сп до тие кои не јадат ајвар. :D

3. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    492
    СП до сите денес што правеа ајвар и сега рацете му мирисаат на пиперки..ух ух мискојна! :D :D :D

На Rock-a-Fella, Monna.Monna, love23 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Еј еј, и СП до смалјиво :D :D :D :D :D :D :D :D :D. Насмеано од 6ка до 6ка.
    Ха ха ха, можеби сум луда ама интересно ми е па!

5. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Ќути си, се осеќав прееска ко подвижен ајвар :D :D
    СП и до тебе и до сите останати ајварџии :)

На NightAir и crazylady им се допаѓа ова.
  6. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сп и од мене до Shana...

Welcome to the club. :)

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  7. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Дојде време за поздрави и честити од XMaN =)

Ми се насобра поголема листа па да искористам прилика сите кои ми значите или сте ми оставиле посебен впечаток да ве поздравам:

blueeparadise - девојко ме падна од столче со поздравот, тоа е еден од најубавите комплименти во живот што сум ги добил. Ме остави без зборови. Од сега ќе го имаш најдобриот тим советници во МК а кога ти треба поддршка, тука сум =).

Ти посакувам да бидеш подобра и од Џина и Леила заедно =).

funkygirl – каратистката, што побргу да ги оздравиш синусите и да не израдуваш со многу медали а кога ти треба совет или мотивација, пиши. Инаку пак ќе се активирам во темите за фитнес =).

green.eyes – враќам поздрав, мило ми е дека сум ти оставил позитивен впечаток, навистина ценам.

EleMental – на машки ретко давам комплименти ама за тебе нема проблем, заслужено е, интелигентен си а тоа на друго машко ретко го кажувам =). Се чепнавме еднаш ама реагираше на ниво и пак се почитуваме, пријатно ме изненади =).

Yipman2 – ќе те биде дечко, хуморот ти е топ а тоа со песната браво за храброста, само така продужи, текстот со диносаурусот, класа =)). Тоа со XMaN special power не ти го заборавам така да те чека ПИВО, кажи само кога и каде =).

Mistery – од почеток си мислев што ова типчево тука се жени го фалат, конкуренција :D , додека не сфатив дека не љубомори (што многу ценам) и дека е од ретки машки за кои имам одлично мислење, многу ок тип, ретки се такви и со тебе радо би завртел муабет.

CharmedGirl – отворено ме спецка (и јас нормално вратив =)). Ти ветувам дека ќе ги вежбаш и понатаму стомачните =).

Zhap4e - секогаш ме радува, мистериозна и со специфичен смисол за хумор, секогаш на место да те сослуша и да ти го каже баш тоа што ти треба, златно жабуле си да знаеш и плус ме викаш Сенсеј е како да не те сака чоек :D .

Mims-89 – девојко не се споредувај со Бијонсе нејзина подобрена верзија си, знаеш да завртиш муабет, свесна си колку вредиш ама не се дигаш, имаш смисол за хумор, секоја чест.

sesilija – првиот поздрав не се заборава, класиците сеуште чекаат за дискусија (иако повеќето сум ги подзаборавил) ама за Шолохов, Пушкин, Достоевски, Толстој, Дима или Џек Лондон со ќеиф ќе дискутирам =).

Phyramide – пријатно ме изненади и многу ми е ќеиф дека си нашла нешто фино во мојот стил на пишување.

GeorGinnA – партал ме направи :D ама не и останав должен и прв пат ми се случува некоја што не ме симпатизира да смени мислење (затоа што првиот впечаток тешко се менува). Мило ми е дека потпишавме мировен договор и дека се цениме обострано. Некогаш и конфликтот носи нешто позитивно ако се двете страни на ниво.

Go-Girl – фала за поддршката, ќе се читаме почесто, убаво е да знаеш дека некој ти го цени трудот.

simoncelicious – душичка, се уклучува, читка и гаси. Ретко ја среќавам на фемина ама ме праша за вежбање а јас па сакам за тоа да зборам. Ја ценам и за храброста што ја покажа и едноставно ми е мила =).

WildCherry – ја поздравувам и да и се извинам што сеуште не и пратив вежби ама ветувам ќе биде деновиве.

Pupi-girl – весела девојка која од време на време ме прави ваков :rofl:. Кога ќе помислам на шарени нокти ми текнува на тебе, си знаеш зашто =).

Ludoto19 – не ми пише и не ми дава лајкови ама ме умира од смеење а јас неа ќе и давам ете чисто за инат а плус и сака животинки ко мене =))).

Queen Nefertiti – интелигентна и мистериозна девојка која ја ценам но многу ретко пишува. И од неа нешто научив и за тоа има голем плус од мене. Штета што темата за инфантилност остана празна а имаше голем потенцијал.

Тигрицата (која намерно не ја именувам) што ми подаде канџички кога бев во каша и ми помогна да тргнам нагоре кога бев заглавен во сопствени проблеми и ми кажа да не бидам негативен.

Не ми дава лајкови и не ме дружи ама знае дека ако има мака, ноќе или дење ако ми се јави, секогаш ќе скокнам да и помогнам и дека ако некој ја чепне тоа ќе му биде последно.

За сите вас по едно смајли земете си го тоа кое највеќе ви одговара :) ;) :* :hai: :bow:.

На green.eyes, funkygirl, WildCherry и 12 други им се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    ајде позз и до тебе Xман :lol: не ти ставам лајк зашто ти коментираш во љубавни причи и шпански серии за романтиката виножитото љубовта, песнопојките итн, а јас тие теми не ги отварам :rofl: зашто не ме интересираат дееее :lol:

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    СП до Маца, Боа и Жапче :*

На zhap4e, starbucks, MacaLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Видов Специјалка упатена до сите оние кои ужиуваат во шопингот.
    Епа дислајкувам!
    Разочарана сум секогаш од облеката и по не знам кој пат го вртам градов и ништо не можам да најдам по мој вкус, НИШТО!

Ама јас ве поздравувам сите со музчкиот избор за оваа недела:
    http://www.youtube.com/watch?v=c0jC3tmP ... re=related
    Би сакала да сум тука, макар и кај работниците горе.

На Breezy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Најспецијален поздрав бек до XMaN, еден од најнеуморните членови тука да споделат корисни мислења, базирани на вистинско знаење и искуство, зрел човек што реално гледа на нештата и еден од ретките што барем јас сум ги сретнал што може отворено да разменува ставови и да дебатира со луѓе од сите генерации, без да потценува нечија возраст.

Комуникацијата секако ќе остане на ниво :).

На Neytiri, MSkorpionka, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  12. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    http://www.youtube.com/watch?v=IiJfZMXKB00

Поздрав до сите феминки на кои им недостига секс во животот..ТРИ ГОДИНИ И ДЕВЕТ ДАНА КАТ НЕ САМ Е*АНА ПЛОВАТА МИ СИСТЕМА ПАЈАЖИНА ХВАНА 8)

На Divinebutterfly и Dejana.M им се допаѓа ова.
  13. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Поздрав до тебе,Стронгр, паднав од смеење од текстов....ццццц....што се оваа планета Земја држи... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На XstrongerX, Divinebutterfly и EleMental им се допаѓа ова.
  14. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.556
    Поздрав до сите што фатиле џаде на лево, или евентуално у три лепе пичке си материне. :geek:

На JoxyTheFreak, Neytiri, Monna.Monna и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.463
    Допаѓања:
    143.988
    До Виножитка.
    Да знаеш дека еден ден ќе те начекам на чет, нема бегање! :D

16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    СП до Мис Ричи :hug:

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    ^ СП бек :hug: :hug: :hug:
    Убавини а?....... :) :*

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    На Squirrel, TheCandy880, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Кај ја најде Стронгер оваа,ја знам,цимерката ми ја пушташе еднаш,се смеевме :D Мислам дека се викаше Дјадка,дјадка :D од Диана и Кристали...

СП до сите што киснат и ноќе на Фемина...

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    До сите кои мразат ајвар! :puke:
    Денес цел ден ќе мразам ајвар, а за утре незнам! :rofl:

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.