Поздравче и до тебе Геа За мене Љупка (твојот аватар) е една од најубавите девојки во Македонија. Лично е се познавам со неа, многу мила и екстремно талентирана девојка.
Еве поздрав и до Љупка, за мене е најубавата жена во Македонија! Едит: и до DeepBlue и тој е нејзин обожавател и плус од него ми е сликата на аватарот!
СП до оние што се радувале кога ќе најдат детелина со четри листа. И ја ставале во некој учебник, за да им носи среќа во школо.
^ Во однос со овој поздрав, СП до сите кои никогаш не нашле детелина со 4 листа. И се најголеми баксузи.
СП бек до Xman и да знаеш мило ми е што се запознавме онака форумџиски, И остани таков каков што си те почитувам чоек !
Малку подолг поздрав од вообичаеното, но оправдано Вака сега, СП до: Плавуша ака Кенди- Бидејќи е мила, искрена, директна, оптимист и ни оди муабетот. Жапче, мојата постара сестричка Ти благодарам што ти текнало да се зачлениш на форумов Мања (Manja666)- душа од девојче, немам зборови. Офи - нареден пат кога ќе идеш у војска земај ме и мене, барем додека научам да ракувам со оружје, да ги средам луѓето што ми пречат шала на страна, ти земи ме мене па да видиш дали ќе добиеш непристојна понуда, има решето да праам све таму Ла Реина Дел Сур - ќе дојдам кога тогаш, ќе дојдам и таму кај што си и у Охрид. И ќе шетаме 24/7 (нормално ако си излезена од креветот со Jencarlos) Мимс - или ми ја нема во последно време, или слепа сум. Како и да е, гушки до неа, ќеф ми е да ја поздравам. И за крај еден СП до Трендафилка, Пирамида, Марама, Геа, Хипица кои иако не ни знаат дека постојам на форумов, нивното присуство е неизбежно забележливо Гушки до сите
-СП до сите оние кои пијат нес со многу млеко Спојлер -СП до АнушкаНестле бидејки имаме ист вкус за музика Спојлер според поставениите песни во темите...
Ај, чим ми тргнало денес.. СП до сите што собирале детска пошта и салфетки. Спојлер До сите што имале ракаташки-тракаташки. Спојлер До сите што имале компјутер, пентиум хх, со дебел екран. Спојлер До сите што имале вакви парички. Спојлер До сите што собирале жетони. Спојлер До сите што сакале киндер јајца. Спојлер До сите што ја знаеа цела песна на покемон.
Ајде сега мене ми е ред да поздравувам Хипи - ќе напишам 10000 работи зашто ја поздравувам, ама ги знае....најмила луда мала Гордана 10 - зашто е многу внимателна Жапчето - хеј систер, ме знае, а јас не ја знам ама мила ми е ептен Ла реина де сур - снајке скопска, ако дојдеш знам дека ќе се дружиме Сесилија - погодува што сакам, секогаш Спаркс - сакам да пијам со тебе Џули77 - понекогаш се чудам како секогаш ме разбира оваа форумџика Пирамида, Ливинг - двете заедно постари дадички со кои после муабетот сум секогаш попозитивна и посмирена Лукс - не ги заборавам старите форум познаници и поддршката која ја даваат во моментите кога треба Смајли - што знам дека ме чита секогаш и јас неа, мило ми е девојчево и се мислам дека го знам Neytiri - стара феминска гарда, и особена чест е од тебе да се прими поздрав Ели25 - кога се зачлени многу лош впечаток добив, а сега со задоволство ја читам ај малце и примероциве од спротивен пол Најти - посебна приказна си ти, шашаво дете што некогаш сакам да го згазам од тепање, а некогаш да го здробам од гушкање....некогаш ги бркаме моите бубачки, некогаш твоите срцка! Елементал - боц боц, освен за боцкање и ремет.....ми делува како сретство за растерување на магла Х-мен - заклучоци се носат според лајкови а? шала на страна, задоволството ми е да ги читам твоите размислувања Јипмен - смешко! кај ќе бегаш а?! ќе те познаам низ Скопјево по погледот гарант! Ај листава до недоглед ќе ја пишувам, време е да прекинам....а има уште....ај речете после дека ова е само форум безначаен АЈ!
И тука да си ја поздравам мојата омилена девојка од форумов - Miss.Ricci..златно девојче И поздрав до EleMental исто така еден од моите омилени ликови тука..неговите мислења секогаш вреди да ги читаш.. Ве поздравувам многу.
До Creshicka мила те поздравувам со http://www.youtube.com/watch?v=1RyjqHE_UkU&ob=av2n И до Devinebutterfly додека си праве макарони да ја слуша http://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI&ob=av2e
СП до: Firequeen, не знам само од која попрво причина, ги има цела низа. Go-girl, три бе ејјј, мене!!! bal0n43, на форумов толку далечна, но во реалниот живот прекрасна другарка, чест е!!! Pelikuna, јас сингл, ти сингл, а двајцата за никаде! Squirrel, имаш фантастични детективски способности. Crazylady, на која сакам да и’ се извинам што вчера не стапив во контакт, поради неможност со мојот (научно-)фантастичен телефон. La.Reina.Del.Sur, за која сум сигурен дека денес потполно ужива. Easyyy, за која сум сигурен дека почнува максимално да ужива во словенЦките работи. Peperutka90, девојко, продолжи да надополнуваш во љубовта во мое име, особено зашто јас веќе подолго време заостанувам! Одамна не сме се виделе! Teddybear, јас се извинувам, но не сум го забележал Вашето присуство во моја близина, вината оди на моја сметка. Mystery, со кој пред неколку дена си се разбравме во ЛП, исто размислуваме друже.