Одамна не сум поздравила некој па ајде, денешните поздрави одат до: - Нејтири Spoiler - која прилично ми направи збрка и ме збуни со прашањето зашто го напуштам форумот една до тебе мила - Мона.Мона Spoiler -девојка со која муабетот ви тече како подмачкан и пријатна особа е - МендиЛејн Spoiler -чии што постови, коментари, критики и тако даље ги читам со мерак. Убав стил на пишување и обожавам кога ќе те начекам во некоја тема
СП до сите настинати.. Шмрк, шмрк. И СП до сите што носат наочарчиња. И до оние што мислат дека убаво им стојат. И да си се самопоздравам.
СП до сите што: -Немаат симпатија. -Немаат дечко/девојка. -Не им се свиѓа никој. -Не се заљубени. Така си се сами во животот додека сите околу нив се јадосуваат заради љубовни маки.
Специјален поздрав до : - Сите што се заљубени.. - И до сите oние кои некогаш се разочарале од љубовта, но повторно веруваат во неа.. -До сите оние што рекле некому "Те сакам" -До сите оние кои се премногу горди и поради тоа пропуштаат многу шанси во животот.. Живејте за денес, не за утре.. Чуда се случуваат
^Мали јас ќе те поздравам тебе колку бато мој си си бил бе малишан.....тука меѓу големиве ќе порасниш побрзо ама поубаво овде тепај време и учи за жените, него на кантер
СП до сите кои го разбираат „Секси жена“ што пее од 00:57 до 1:06. Јас мајке ми до ден денешен не сфаќам што пее, мислам јас го слушам, ама тоа што го слушам некако ми нема смисла. http://www.youtube.com/watch?v=VumH0QvJKvE
Јао Гоу фала... И овој твојот поздрав ми даде инспирација за нов... СП до сите оние што со душа и срце ја мразат Counter Strike! Њет,немам ништо против играта. Воопшто. Ја играв пред многу време,ама ми сметаат денешните машки кои се у жесток трип дека се терористи,специјалци и што ли уште не... Во моето одделение тоа е главна тема. Кој бил прв на Ган Гејм,кој каков чит користи и тако даље и тако ближе...
СП до Елементал. Ме потсети на Хачи. Пред некое време пак го гледав и пак . Колку и да не сакаш, неможеш, а да не заплакаш. И морам некогаш да имам Акита куче! Толку се мили Ајде и друг СП до сите кои обожаваат животни. Особено кучиња.
одамна ја немам поздравено peperutka90 и огромно поздравче до моето срценце кое многу ми фали во овие моменти
AAAA така ли??? сигурно си ја замразел играта, гарант ти имам стегнато еден куршум у глаа од емката, ама со калашот сум боље Hајјака сум кантер бре, само со снајпот сум тапа ајде еден поздрав и до тебе, не ми ја вреѓај игрицата
СП до Лудото, зашто е стварно лудо и многу интересно човече Обожавам да ја читам, а кога ја читам стомак ме боли од смеење
СП до новото ни момче Македонче Пуси Хантер и неговиот ентузијазам за пишување, се надевам ќе го држи долго време... И за професијата и интересите на профилот