Лудото Деветнаест, не го нервирај бато ЕлеМентал оти ... Поздрав до тебе, и респект за љубовта кон кантерот. Поздрав и до сите девојки што барем пробале да ја играат оваа одлична игрица, и не дозволиле идиотштината на толпата да им го смени мислењето. Од времето кога бев тотална наказа за кантер Spoiler
Биди фраер, поздрави ги тие што не дишат и уште и ако добиеш лајк, те дигам на коњ одма до воинот Јас ќе ги поздравам сите што сакаат да бидат поздравени, и сакаат сладолед, и сакаат да лупаат на бубњеви а особено глупости, сакаат плаво небо и црвени зимници, и имаат гаќи понеделник - петок, знаат да готват, не знаат да готват, знаат да пеглаат и знаат како да бидат испеглани, па и до тие кои сакаат муфлони и портокалово, ама - ама! секогаш има ама најмногу Тајгерлејди. Ептен ме дрмнува пријатно со тоа како пишува
^^ СП пошо си си срцка Ами шо да праам кога ме смееш онака од срце, не сум имуна Те молам не кликај лајк да не испаднам газолижач хахахахахахха Ииии жапче и до тебе СП никогаш до сега поимот Жапче (жаба звучи грубо) не ме асоцирал на нешто толку убаво и мило
Специјален поздрав до сите плавуши на форумов A најголем до мојата мила Плавуша.17 Те обожавам мила, си знаеш..
Денеска е 3 октомври а некој со постот од вчера се погрижи да не го заборавиме тукутака ... Најверојатно нема да види ама никогаш не сум го поздравила со посебен специјален поздрав ... Ќе се потрудам да биде во твој стил http://www.youtube.com/watch?v=4Cj1pUSSLdY Ти си првиот кој ме нарече BITCH а нејверојатно и последниот на кого не се налутив туку ти ја сфатив смислата за хумор навреме . Од сега динасоурусите ќе ме потсеќаат на дечкото со најоригинална смисла за хумор не само виртуелно туку воопшто . Навикната сум на нискоинтелегентни шали од страна на машкиот пол шта шеч Остани таков како што си !!!
СП до девојките кои го красат форумот секоја на свој начин и кои на некој начин ми оставиле мене добар впечаток: Bozica1980, Annath, Gea, marama, Lacrimosa, Hipica, bitter-girl, Offspring, RainBow, enca.69, PeachGirl, blond, Wild.Child, Lilit, lolyta777, ciribiribela, ljubam, Zlatusko, mims-89, Phyramide... Spoiler Знам дека многу ми оставиле впечаток ама во моментот се сетив на овие
Специјален поздрав и едно огромно БЛАГОРАДАМ до сите кои ми го честитаат роденденот и воедно СРЕЌЕН РОДЕНДЕН на сите кои денеска го слават , сите желби нека ви се исполнат многу здравје, среќа и љубов...и уште нешто..не исполнувајте го животот со години туку годините со живот !! ВЕ САКАМ СИТЕ
Специјален поздрав до тебе, зошто ја постираше една од моите омилени песни. Респект давам штом си фан на групава. Специјален нека е до сите фанови на OneRepublic, Hurts, Stateless, The Fray, Snow Patrol...
Епа вакааааа... СП до: * Ани.мк1 * Кумалиса * МацаЉубов * Дузи * Душица * Дивата-Девојка * Мис Ричи * Венди * Розич * Дивинебатерфлај * КрејзиЛејди * Изабела * Ангел92 * Енца * Ели25 * Мис Спарк * Мона * Магнолија * Старбакс * Марама * Хај * Лукс * Пеликуна * Гоу * Јојоба * Трендафилка * Д Литл 17 * Жапче и до сите кои сум заборавила да ги вметнам во листата, а знаат дека ми се драги...или барем претпоставуваат
Фала на поздравот,упатувам и јас гоооолем поздрав до : Plavusa.17 La.Reina.Del.Sur Pelikuna Hipica Offspring Zlatusko LivingGlam Cacy Ljubam (Можи и да заборавив некоја,ама нареден пат ) Сите ми сте многу мили,така да си знаете Повелете за добра ноќ