Специјален поздрав до Катенцето и Мацуш што ме спомнаа во долгиот список на упатени поздрави Јас ве поздравувам сите девојки на форумот
Поздрав до Оззи сестрата Не сум и лута вака јавно да кажам само дома не сум се прибрала Поздрав до Притигрл-Ј и фала за убавите зборови можам да го кажам истото за неа Поздрав до Лолипоп и Сесилија И сите други кои ме поздравија
Офспринг, еве и јас те поздравувам, само кога нема да си дома одјави се за да не се чудиме зошто не одговараш на “скокотливи теми“. Поздрав и до сите други форумџики
Поздравче наголемо Дарки моја даркеста . И во право е Сеси дека нон стоп те гледам уклучена, а никаде те нема. Поздравче и до Сесилија и таа е активна во овие доцни часови.
Фала на поздравот лолипоп, гледам слабо работници во третава смена, па да “поработам“ . Ама за жал повеќе пријавувам мислења отколку што пишувам. И специјален поздрав до Ангелгрл, убаво да си помине на одмор.
Позз и до тебе Катенце Позз и до сите феминки кои се нервираат за овие спамери што ги има во последно време.
Специјален поздрав до сите кои дремат на форумов моментално и ви посакувам Пријатен ден Сесилија и Лолипоп немам навика да се гасам незнам зошто
Специјален поздрав до Анфеитфул18. Сп до кате и мацуш, сесилија. Сп до сите членови, администратори, модератори на Фемина.
во оваа прилика сакам да ги поздравам мама и тато и дада и бато ај да им упатам еден ГОЛЕМ поздрав на Ана и Хипи.....по охридска линија јас бев кај вас, сега ве чекам ваму
сп до Вики,Карак,Кате21,Горде,Хипица,Ким,Зверка,двете Ани,Ози,Смајли,Ангелче,Лух,Лизалка,Дарки,Сесилија,Багуфче,Олушка,Бројче,Виножитка,Ики,Ариел,и до сите останати не ми текнува сега кои други
Фала за поздравите macysh,Smilly,Lolipop23,kate21,Unfaithful18,Winter.Girl,Ненушка ви ги враќам во дупла доза . СП До најдоброт форум со најдобрите членови.
СП до сите вас, едноставно многу сте ми мили, па имајќи да го поздравувам моето сакано цуце, јас вас ве поздравувам