До Сесилија. Затоа што е впечатлив форумски лик. Олицетворение на искреност и емпатија. Затоа што е посебна и е едно неверојатно човечко суштество. Клонирање оправдувам во случај да ми дозволат да направиме повеќе Сесилии - зошто да беа сите ко неа, светов ќе беше поубаво место за живеење. Жими венчево в коса сериозна сум! Кој не ја знае, може да жали а кој некогаш се посомневал во неа, може да се кае. Ете така! На ти цветче Море, на ти цела ливада
Еве јас ке ги поздравам оние што ми се многу драги - Ели25 - Плавуша17 - Марама - Мона - Хипица (иако не сме се дружиле на форумот воопшто,обожавам да те читам) Иии за крај.. мојата најмила Ании.мк1 ♥
Денес ќе поздравувам многу луѓе Нетипичен долг поздрав за мене СПРЕМНИ? Ете така им праќам среќичка за убав ден на Плавуша , Јојоба , Смајли , Трендафилка , Жапче , Мона.Мона , Магнолија , Есперанса , Кенди , Енца , Squierell , Дивајнбатерфлај , Либера , Ацерола , Лолита , Старбакс , Мендилејн , Штрумфетка , Капкејк , Крејзи лејди , Крејзи19 ,Сесилија , Де-Ловели , БоаВиста.... Секогаш заборавам по некој,и убедена сум дека и сега заборавив па ајде следна прилика
До Спаркс, ја изгњавив деновиве, да си кажам јавно дека е прекрасна. И до Divinebutterfly, зашто е многу внимателна.
До Monna.Monna Спојлер Случајно ти ја видов објавата во Што слушате во моментов?, и се потсетив на песнава. На времето ми беше меѓу омилените. http://www.youtube.com/watch?v=weRHyjj3 ... r_embedded
Ова ќе биди долг список, кажувам пред време Најспецијален поздрав до: Трендафилка на која и ја посакувам цела среќа која и е потребна за да се вработи и на останатите кои се наоѓаат во истата ситуација. Од се срце ви посакувам што побрзо да ви се оствари таа желба. На куклата Боа затоа што сеуште не и се заблагодарив вака јавно колку што ме држи меморијата за една за мене многу корисна информација што ми ја даде. Благодарам !! Кенди затоа што е многу мила. Лудото и Елементал дека ги сакаат животните, а со тоа ме тераат да верувам дека таму некаде надвор сеуште постојат такви прекрасни луѓе. Синтија која ме збуни до максимум пред неколку дена Интересна форумџивка. Есперанса еден од поинтересните форумски ликови кои секогаш ги читкам. Спаркс бидејќи нејзината омилена песна ме потсеќа на целиот форум, кога и да ја слушнам. Лилит која некако ми ја снема во последно време и ми недостига Џокси слаткото детенце ќе порасни во маж кој совршено ќе ги разбира жените, а за тоа најзаслужен ќе биди форумот.
Поздрав најголем до Енца, ти пуштам среќа, знам ти треба периодов, издржи ти си силна девојка Поздрав и до Марама, доби известување за чизмичките, ме зезнале мене кинезиве со нивните бројчиња минијатурни, што не ги купив јас чизмите не ги купив, ама ти трк на шопинг! Поздрав до Спарксица за сите наши нервози спортски викендов. Ај од неделава вајда повеќе среќа Поздрав до Алиса и Саја две ем убави ем паметни девојки кои задоволство ми е да ги читам Поздрав и до Лолита ми недостасуваат нејзините постови, но мило ми е што е добар работник и добра мама. И поздрав до Ели25, сеа гледам 1 година е феминка а јас сеа ја забележувам и ме бендисува И за крај да ја поздравам Трендафилка и женска не губи надеж, таа никогаш не умира, а и на кран не е лошо да се работи мала шала, ти посакувам среќа со оние испратени цв-ја.
До WildCheery-фала ти на утехата ке биде подобро до Плавуша 17 -дека е фан на Црвените Гаволи До Најтвокер-ах бе друже и на двајцата не ни е лесно До љубам-фала ти и тебе за утешните зборови До julie77 (така мислам дека беше)-ке се опаметам и јас еден ден До DivineButterfly-онака пошто ми е кеиф До Рок а Фела и до ТедиБеар И МацаЛове и до сите оние кои ме поздравиле изминативе денови,ме мрзи да набројувам А и да,специјален поздрацв до личноста која ја сакаВ,се надевам дека нема никогаш да видеш женска града
Сп до : Nightwalker- не стасавме и не успеавме да се видиме ама се надевам дека ќе имаме следна прилика. Pelikuna- оној кој вистински те сака никогаш нема да те натера да плачеш. Plavusa 17 La reina del sur Ljubam Ani . mk Eli25 Lilit Teddybear Trendafilka Squirrel firequeenn Jojoba Gordana 10 Boa vista tigerlady Тhecandy 880