до Магнолија за истите ставови што ги имаме. до MandyLane за сличниот вкус за филмови. до anuskaNestle за истиот вкус за филмови. за сите вас по една за добро утро и ден
Поздрав до Мисс Индепендент Ели25 Марама Виножито Љубам Росонерка Крејзи Лејди БоаВиста и до сите останати девојки кои ми пружија поддршка во црните, грди моменти. Ама времето за кукумјавчење и тагување на Вечер започнува Виноскоп - да наздравиме за поубаво утре. Благодарам девојки, од се' срце.
Ја поздравувам Озбилна Жена. Одамна ја немам начекано со мислење, и се надевам си ужива во прекрасен ден.
Посебно ве поздравувам - Трендафилка- зошто паѓа ама и станува бргу. Дивинбатерфлај- какво големо човече си не си свесна. Нејтири- внимателноста твоја ми е посебна. Ливинка зошто си ми врежана... Ах и Пирамитка зошто секогаш е долга и со поента, и љуби некој што знам http://www.youtube.com/watch?v=MmJc-tKo ... re=related
Благодарам Љубам Ти испраќам и јас огромен поздрав и среќичка за и понатаму да си силна и да се бориш,да успееш да оствариш се и да издржиш на сите испитувања што животот ти ги поднесува Истото важи и за Пеликуна
СП до Ели25, зашто секого може да го разбере, да му помогне, да му го направи престојот на Фемина попријатен. Се надевам е свесна колку е посебна и колкава позитивна енергија шири околу себе.
^ Кога веќе ме потсети на Лептокарија,патем поздрав до сите становници во Лептокарија,сите што ја сакаат Лептокарија а најмногу пицеријата Енрико и кафичот Џовани Спојлер btw-ова не е реклама
Сакам да ја поздравам Митка Пирамида бре, има право за бранот кој ја зафатил фемина Плус да и кажам, следен пат глеј заборави ме.....третпат ќе ти биде а тоа значи ќе ме натераш да поминам некои "граници" и да те здробам од гушкање Ах да и пораката која требаше да ти ја напишам....ќе почека изгледа уште малку или малку повеќе....не ја бива работава Со моќта на ******* те поздравувам и те гушкам
Најспецијален и најголем Поздрав до сите што денеска се најсреќниии и со такво расположеније да си останеме за секогаш!!
СП до Лепа, Мис Ричи, Венди и Тедибер и замалку ќе испуштев уште една форумџика која сакам денеска да ја поздравам Ана-Банана