До Љубам - јас го љубам животот и таму таа околината твоја Ама и тебе и се она што го правиш, затоа што си инспирација. До Мимс - сама не сакам да го пијам, да ти е јасно. Ајде заедно До Гоу - кој може тебе да те заборави?! Нема, еве ветувам, ќе ја запоставам гореспомнатана околина, и ќе се посветам на друг дел од Скопје малку повеќе - жими ја бе! До Ели - затоа што кога ни се случуваат слични работи, имаме чуство дека заедно сме посилни ако си ги стегнеме рачињата. Јас го стегам твоето. До Трендафилка - нека црните моменти се само црни точки на твоето ново блесаво (незнамкаквабојасакаш) фустанче. Да си знаеш девојки Ау да, шо бе Лептокарии тука фрчат, Аеродром нешо ау, јас ќе го поздравам цел Капиштец и сите кои ја обожаваат Балила и пазарат во Тинекс Е така!
Lets get started!! Independent.Miss Idnependent. I adrore you Anni.Mk ..Фала ти за се..за сите убави зборови упатени на моја сметка Go-Girl Абе ај што си погодила дека те читам ....Вети ми дека за неколку години ќе пиеме заедно.. Miss-Ricci Многу ми е интересна девојката за читање.Уникатна и позитивна.Ми стана многу мила SexyLady and CrazyLady they are ladies----sexy and crazy Jullie77 Многу драга личност.И го имам тоа кажано уште откако се зачленив на фотумот. Esperanca аnd Starfish MacaLove и Плавуша17 Би сакала да ве запознаам Eli25 This girl is special Pink4Ever Многу е мило детево .. се изгуби во последно време... TedyBear She is a real tedyBear Marama,FBI,Rossonerka,Saya, BoaVista Mims Fashion lovers and... девојките кои со секој пост ми го запираат здивот.. -Трендафилка -Пирамитка -Ливинг -Енца -Жапче -Дузи -Љубам -Виножитка -Георгина -Everybody putcha glasses up Cheers!!
Пирамиделиш's поздрав и до тебе назад, не знам дали го знаеш филмов, како мала го имам гледано едно 100 пати, http://www.imdb.com/title/tt0105577/ со стенд ап комичарката Dottie Ingels , и тоа име ми е синоним за нешто точкасто, кога и да облечам, мајка ми ми вика - Доти ти каде тргна ваква? Ама многу ми е гајле, сакам точкасто, воедно поздрав до сите точкасти момичиња, фустанот нека биде црвен, со(с) црни тачки - права литмара!
Специјален поздрав до : Pelikuna затоа што е силна и храбра женска.. Smilly затоа што не можам никогаш да изоставам, а да не ја поздравам.. Има безброј причини со што заслужила, за секоја поддршка, совет, љубов која ми ја подарила.. Те обожавам мила Ivah затоа што е многу мила личност и воедно моја нова пријателка Ljubam затоа што е вистински борец кога станува збор за љубовта, прекрасна мајка и исто таква партнерка.. Жена со исклучиво голем талент, секоја чест Hipica затоа што ми е многу мила. ели-25 затоа што е многу искрена и реална личност која шири позитивна енергија на форумов
Ова е поздрав до шашавиот Најти Доаѓам напомош, штом несакаат милум - ќе биде силум Спојлер Срцка си најогромна, ти имам кажано 1000000000 пати нели?!
СП до eli25 , за делумната промена на нејзиното мислење у вези мушкарциве и погодокот во срце СП до Neytiri и уште еден до green.eyes дека ми станаа досадни од толку лајкувања , зезам наравно, не ми се лутете плиз СП до Theodora, ветеранот во вечита борба за вработување и опстанок во нашата имитација од држава, и за идентичните ставови што ги имаме у вези толпата. СП до Трендафилчеста, дај Боже еден ден можеш да го носиш дечко ти и на шопинг, не само на вечера (thumbs up) СП до Офспринг за што побрзо да ја добие Д Батл Уид ди Ајнцерс СП до Мистериозна со мал поттик attached да биде поактивна!! СП до Марама со која ми застана секоја комуникација откако ја опишав како самобендисана до тоа ниво што не може да се покрие со самодоверба СП ...мислам, ова ... специјално сочувство до напатената студентерија Doozy за патешествијата што ги има со мулињата од Телекабел. И СП до сите вие што знаете да цените...дека не мора да изгубите сакана личност за да сватите колку ви значела. Дека ги негувате и чувате посебните луѓе во вашиот живот и не давате никој и ништо да ви ја загрози среќата. Така и треба!
сдк бев во град малку да се издувам и се поЧуствував баш исполнета и среќна , па би ја искористила шансата за прв пат да ги поздравам, прееска ги заборавив hipica многу си ми мила rainbow најпрекрасната глобална модераторка на свет libera не сум те слушнала од вЧера
anuskaNESTLE многу интересно чоече ми е еден поздрав до нејзе, а филмот го пуштив, првите 20 мин ги излгедав и почна да ми кочи, и го изгасив Aма обавезно ќе го гледам се виде интересен а башка и мојот LIAM NEESON глуми
СП до Лудото оти обожава лимони, како и јас. Јас повеќе ги јадам/пијам исцедени, без шеќер и вода. Ама и онака се добри. И воедно СП до сите обожавачи на лимони и кисело
до Георгина Многу е интелегентна, убава, па една вредна домаќинка, елоквентна, начитана, абре мома со сите нишани ........и моментално поминува низ пекол Причина поради која нема воља да пишува низ темиве. Кога ќе успее да се справи со личните демони, да откорне нечии тестиси ќе се врати насмеана. До тогаш ПУТ ЈУР ХЕНДС ИН ДИ ЕАР ФОР ХР
И јас сакам да поздравам па... Еве вака, сп до: Џули, Озбилнажена ( и јас видов дека пиша некаде низ темиве ), Марли, Бројче, Рејнбоу,Лилитка, Офи, Ирена, БоаВиста, Ким и уште некој хм...СексиЛејди, а и Жапче, до скоро сите ете така од понекогаш сериозната :geek: Гордана
СП до Росонерка. Можно е да се препознав, ама бидејќи не те знам на фаца, ами само по алишта/специфична височина, можно е да те видов денеска во Веро.
Не ќе да си се препознала, бев денес во Веро околу 15/16 часот ако си видела тоа време ондак јас сум Ах толку сум лесно сум препознатлива а
Џули тука сум Душо те поздравувам и јас биди ми среќна и насмеана Сп и до Fearless , Блонд и Горде фала ви на поздравот и за вас важи среќни и насмеани бидете поздравени од срце Озбилна