Специјален поздрав до сите љубители на саркастична смисла за хумор и сите што се нервираат кога некоја нискоинтелигентна форма на постоење не успева да ја сфати
До најубавото лудо нешто со број 19! Фала шо ми го разубави денот и да морам да те позз со http://www.youtube.com/watch?v=Iijklrtljnw
Поздрав до тие што ставаат лајкови на постовите......па после се предомислуваат и ги тргаат Пишман аџии
СП до сите феминки кои чекаат да ги повикаат на интервју и секојдневно киснат на сајтови како: најдиработа.ком, добраработа.ком, вработување.ком и слични
Поздрав до Шана и ајт со здравје новите ПВЦ прозори . Гу6ка и до тебе мила, ни се може па 6то, неможе нам нико ни6та...mwackiii <3
СП до сите што произлегоа со позитивна и пофална реакција за она што ми се случи вечерва, убаво е да се знае дека ваквите гестови наидуваат на општо одобрување, и се мотив за понатаму... Уште малку сум и јас возбуден. Кога случката се преиспитува отстрана е многу поразлично (си мислам што ако испаничеше девојката, што ако почнеше да се дере, да писка, ко некој мањак да сум ), а во тој момент не размислував, едноставно дејствував како знам и умеам да ја расположам девојката. Но не заборавајте, ни јас, ни другите фини дружиња на форумов, не би биле воопшто вакви какви што сме (и какви што Вие не’ фалите), доколку не наидувавме на прекрасни, фини и позитивни дами како Вас. Останете такви, а останатото препуштете ни го нам !
Да е жива и здрава Лудото,ме расположи ејјјј Spoiler Едит -одам офф,сакам само да кажам дека Оффи не си во право,јас пак двете работи ги најдов преку Нјадиработа и ме викаа на интервјуа,а секаде има местенки,шо има
Повеќето огласи на овие сајтови, освен оние за Велнес, се чиста формалност. Подобро не се ни замарајте да ги отварате и да си го губите времето со нив, на секој друг начин е полесно да се најде работа. Ете поздравов нека биде до оние кои не сакаат повеќе да зависат од никој, сами со свои раце и пот да си заработуваат за себе. Знам дека ве има многу и знам колку посакувате да си имате своја работа и свои пари, баш таква треска беше зафатила по форумов, но не успеав да се вклопам во разговорот поради недостиг од време. Поздрав и до оние на кои им недостасувам на форумов (ако има такви ), ве читам колку можам
До Мисс Ричи и Гоу. Ме изнасмеавте синоќа со вашите трикови за учење . Вреди да се проба . Spoiler Искрено кога заспав ми влијаеше врз сонот . Ама не ви кажувам што сонував .