До сите кои мислат, сфаќаат или знаат (сеедно) дека во СП се поздравува некој кој сакаме да го поздравиме во моментот (одредена личност или личности). Од последниве 50 страници, вкупно, ни 10 не можат да се соберат со поздрави до конкретни форумџики. Сите поздрави се: „за сите кои сакаат ајвар“, „за сите кои сакаат есен“, „ за сите кои бла бла бла...“. Еве сега од мене еден огромен специјален поздрав до Старки, Мона, Гарпова и Плавуша. Ќејф ми е бе. Е така.
Елементал, морам и јас чисто ако не ти е доста од поздрави, али сликава ја видов и си реков I want to sign if I think that Elemental is cool!
СП до АнаКаренина! Единствена феминка од поновите која ми остави солиден, голем впечаток. Продолжи да пишуваш!
Нај поздрав бек Пирамидесто низаедно што ми подметна мисла со ова Готово, печатам една-две верзии и низ главното селце. Уште сега ја гледам... Hug this guy if you think EleMental is cool
СП до Џули, Смајли, Гранџ, Плавуша, Менди, Пеликуна, Ели25, Мерлин Монро и до сите други мили души на форумов...
Ако се вратиш на првата страна, ќе забележиш дека дел од девојките, да не речам поголем дел, не се поздравувале меѓусебно. Така да, ако некој го крши правилото уште на почеток, а не му се укажува на тоа, не може да очекуваш по 1500. страна да се почитува, туку секој се води по тоа што е напишано пред него и отприлика си добива слика што е дозволено во темава.
Богами баш е женствен, цело шише да испиеш и пак ништо нема да ти биде.(иако тоа не е баш женствено )Поздрав и до тебе И поздрав до АнаКаренина, да се сложам со другите дека е девојче на место
НајголемСП до сите кои обожаваат слатки животинчиња,гумени бонбони и бебенца Уффф како ми се јаде.. ама затворена е продавницата !!
СП до LilBaby е па те водам во Милано мила, ама ќе скокнеме и до Париз, морам! Посилно е од мене! Miss-Independent бидејќи сме две мисици - ГОСПОЃИЦИ и бидејќи многу си ја засакав. Жапче сакам да си ја поздравувам секој ден, ќеф ми е и тоа многу, бидејќи е посебна! Џули иако не коментира многу често во последно време, доволно е тоа што знам дека е присутна тука Нај Big Hugs for you my girls!