до Реинбоу....одамна не сме се сретнале до бона- бомбона.....се изгуби некаде за трендафилка и тања6.... за вајлд чајлд.....каде ли е тоа мало скриено поздрав и до повозрасните Ариел, Марли и Озбилна Жена специјално за Фрии....не е заборавена
Ај, ај... ќе полниш и ти 30, ќе видиш Се шалам. Специјален поздрав до сите! Многу фала за целата поддршка што ми ја давате цело време! Ве сакам бе, многу ве сакам! Поздрав, повозрасната Ариел
Ај ме изнасмеа Ариел Специјален поздрав до сите кои ме пздравиле од уште повозрасната озбилна жена . Закон сте ми го разубавувате денот
Специјален поздрав до Озбилна жена. Морам да кажам дека се изненадив сега кога видев дека има 39 години. Делува толку современа и млада во душата. Поздрав
Поздрав и до тебе душо.Некаде имам кажано дека сум жена на мои години, но девојка во душа... па затоа ме има покрај вас
Па Озбилна жена е отприлика врсничка на мајка ми Се согласувам со тебе дека е современа и навистина уживам кога ги читам нејзините постови(ме потсетува на добро организирана жена која знае што сака и си ги остварува своите цели уживајќи во работата и животот) Најголем поздрав до тебе Озбилна жено .
Pozdraveni site,..pogotovo veterankite... Go-Girl... ,..sakam koga lugeto biraat zborovi....... a posebno zenite,..pa i u sredina si me stavila...milina...
Специјален поздрав до Unfaithfull18... Ова утро и ги читав мислењата и темите кои ги отворила,за пофалба е !
Поздрав и до тебе Лух .Се надевам дека твојата мајка си има пронајдено некоја разонода и задоволство за себе. Мојата работа е сврзана за овој изум,па на истиот истовремено работам многу нешта -понекогаш онака набрзина ме има и на форумов ..да споделам некое мислење со вас .Се надевам не ви смета моето присуство тука. Поздрав ве сакам сите
Специјален поздрав до Ариел, која се бореше да докаже колку вреди и навистина успеа во тоа. Секоја чест девојко! Само напред! И со среќа, ти посакувам уште поголеми успеси понатаму!
Секако дека не смета твоето присуство Инаку да и мајка ми си има и те каква разонода на работа, периодов од работа глава не може да крене, ама добро се организира па стигнува и ручек да направи.Се гордеам на неа и им се восхитувам на жените како вас, кои се добро организирани и посветени и на семејство и работа. Поздрав и ние те сакаме тебе ПС редактирав да допишам.