Најголем до IVAH Ти благодарам мила за сите зборови кои што ми ги посвети.. Многу се радувам на ова.. Се надевам дека нашево пријателство ќе трае долго.. И да едвај чекам да дојдеш, да можеме заедно да го размрдаме градов и убаво да си поминеме
душо моја, веќе каЖано дека тоа е премалку за тебе, ти заслуЖуваш и многу повеќе се надевам дека ке мини брзо месецов па да ме преЧекаш лиЧно на аередром те обоЖавам
Ааааа ме израдува ама тогаш бев идиот имав сликано само една година тоа ми беа почетоциии. Елај ми да те гушнам и стиснам.. Те поздравувам тебе и женетинкиве: - Инаблад ми го направи денот, - Јуле77 мила си реална, - Теодора восхит жено..благ наклон кон тебе, - Гарапова сила си.. - Теддибеар- длабока си.. - Жапче, Мерлинка, Пирамитка, Лолитка, Лилитка, Спаркс, Кенди, Ливинка..вие сте моја прва постава.. Еве ви една посвета, облечете тоа мажите у бањарка и натерајте да ви играат на песнава, ја успеав со еден хуху пјур адреналин.. http://www.youtube.com/watch?v=n8E27MgQQug
До баба ми. Затоа што иако не може да ми направи ајвар, јас ја сакам најмногу! Бабе не ми треба ајвар, сармите се поважни!
Најспецијален поздрав до милото мало Вајлд Чајлд Затоа што после којзнае колку време другарување на форумов веќе ќе се откажев од читање на нејзините постови, но и текна да пишува малку позитивни нешта......последниве неколку со задоволство ги читнав
Сп до Hipica, душиче секогаш ме поздравува, а јас за срам, бруки . Да и се оддолжам со едно и едно . Поздрав до: lunicka, да ми се расположи Srekicka милата таа, одамна ја немам поздравено (таа си знае, кутрата, си нема чист воздух од мене ) LivingGlam зашто ми е опасна со охридскиов дијалект и што става like на сите. Рекордер е и најспецијален до Aisha некако ми ја нема, се загрижив. Очекувам убав пост во Религија, ама убав и добар се разбира . И до сите
Упатувам СП до Мiss.Ricci & Adi888. Додека чекаме на Милано со Ричи, малце да си ги заплакнеме очињата со: А тебе Ади те чекам на: & на: