MandyLane пошо многу ми е срцка. Ми се чини дека сакаме и се радуваме на слични работи и вредности. И вистински уметник е! Од се знае да направи да изгледа примамливо и интересно Најголем поздрав до оние што сакаат шпагети со некој вкусен сос ммммм... Не за друго туку само тоа знам да правам. Али па кога ќе влезам во кујна, влезено е. Ни мама не ми е рамна.
Поздрав до девојките кои во овие есенски студени денови кога излегуваат надвор дувнуваат да видат дали има ХУ во воздухот
А од мене СП до сите што дуваат вака и во соба, пошто моментално се мрзнат и едвај куцаат на тастатура.
Денес сакам да упатам СП до Росоњерка-зашто е прекрасна личност и многу ја почитувам Пирамитка-зашто е Пирамитка и не можеш да не ја засакаш Офи-зашто е борец и многу приземјена и реална личност, полна со интелегенција Бланка-зашто ја обожавам и имаме многу заеднички интереси и мислења Трендафилка-зашто е уникатна и своја, прекрасна личност која не може да остане незабележана СП и до Есперанса, Штрумфетка, Спаркс, Мерлинка, Лудото, Џули, Смајли, Лолита, Теодора, Георгина, ФБИ, Мисс, Мимс, Горде, Карина, Љубам, Ј.Ивановска, Најубава, Тедимече, Енца, Ливинг, Плавуша, Ана банана, Caroline.costa, Joelle, Neytiri ... и сите други кои ги заборавив, а ми се посебно драги
Сп до сите оние кој во овие ладни есенски денови се греат со фен зошто топлификација сеуште им го нема пуштено парното
СП до сите на кои им доаѓа да паднат во несвест кога ќе видат колку им е среден плакарот и собата. Јас досега бев во хаос цела соба ми беше полна со зимска и летна облека дури да ги сменам и средам. Ама затоа сега се цакум-пакум средени и плакарот ми седи отворен веќе пола саат за да му се восхитувам додека е вака среден, бидејќи првиот момент кога ќе ми треба нешто веќе нема да биде така совршено скоцкан.
Специјален поздрав до MacaLove , за феноменалниот пост во СДК, кратко и појасно, здравје. Браво! Spoiler Вртејќи се во круг, на крај луѓето се спремни да постават и милион прашања обидувајќи се да стигнат до посакуваниот одговор. Мало поттурнување во правецот каде што ги води срцето...или можеби навиката? Но,на крај, сите ние сме во потрага по нашата среќа. Со болираново упатувам специјален поздрав до mims-89 Специјален поздрав и до Libera, чии постови се повеќе ми паѓаат во очи.