Ве поздравувам сите со една топла шолја кафенце И сите кои би сакале една ваква ептен скромна куќичка
специјален поздрав за девојките и момците кои барем еднаш ја имаат слушнато оваа реченица од своите родители -ќе те видам тебе кога ќе бидеш родител- епа еве како би изгледало тоа за момент,ве поздравувам дргарки мои па да се насмееме пријатно со овие две сликички кои ги изгуглав
гоооолем поздрав до анние.мк1, се нервирам кога иЧ не можеме да се затеЧеме мила те обожавам многу ја поздравувам ади888, бидејки е многу голема душиЧка и влева голема позитивна енергија и многу поздрави и гушки до мисс.риЧЧи, бидејки имаме нешто заедниЧко, а таа знае што
Госпоџица џица Пирамид, упатуем СП до тебе драга моја. Скопски поздрав, тако зван: Бај бај, те лофкам!
Најспецијален и најголем поздрав до ЕЛИ. Фала ти душичко што си тука да ме поддржиш,да ме ислушаш и да ми помогниш. Малку е да кажам ТЕ САКАМ....
Сликава вреди илјада зборови . Ме врати спомени од школските денови. Сп до сите што се клателе и си паѓале понекогаш од столчињата.
мила моја те Чекам покрај кејот на еден од каналите во венеција, да си се напиеме по едно венецијанско кафенце
Спојлер Ivah СП бек до тебе мила моја. Абе срце си невидено Ho una nuova amica има да ме научиш тата мата Италијански. Послем ќе преминеме на Француски ГУШКИ НАЈГОЛЕМИ!!!
СП до Енца двебезобразни бројки ilent: Добро бе жено божја, ја очито слепец сум била чим дури сега сум ти ја видела венчаницата. Додуша не ме криви, постирана ти е во март, а јас се преселив овде во мај. Извини, моја грешка! Ееее жено, каква венчаница...
Заслужен поздрав на денот, оди до Јипман. Абре човече, како будала одам по твоите мислења и од стол паѓам. Сега се изнасмеав за мислењето за некојаси професорка во ЈБТ, пишал.... Ах, ми го продолжи животот. И поентата е што не е можеби се толку смешно, но јас во главата си имам мало диносаурувче кое ми ги чите Јипмановите мислења и ме тера да се подмочкам, малкуцка!
Tрендафилка Cекогаш знае да ме расположи Hе 5 години, доживотен целибат за таквите имаш право не вреди да се замарам фала на советот навистина ме расположи 100%
Спојлер знам и француски срцка, тата мата ќе правиме ти викам јас со јазициве низ свет sei una persona speciale, una delle poche persone in 'sta terra, nn vedo l'ora di conoscerti e di passare una notte intera accanto a te mi piace l'abbraccio amore Спојлер и денеска ги поздравувам за 3ти пат adi888 и annie.mk1 ве гушкам мили мои, најмили Спојлер