До JoxyTheFreak еее дечко алал да ти е многу ми е мило вака некој кој ќе каже на место нешто . Се мислев се мислев ајт викам не сега не после а не дека е заебележително БОДЕ ОЧИ луѓе мои . Во ред е да се поздравите во ред е да се даде комплимент и да се величи членот напротив поздравите се поинтересни и ме влечат да ги читам НО сестрички од два брата зад врата да скратам лигавења на кило доволно се во реален живот . Има пораки кај што може да се заблагодарите на долго и широко . Не за друго на фејсбук ме потсеќа ...
јас ќе си ги поздравам оние што најчесто ме поздравуваат мене Магнолија и АнушкаНестле и се надевам дека вака некогаш ќе седиме на некоја кафица некаде
Еее да не речам, ама ќе речам оти неможам а да не речам ( ) ама јас одамна ова го кажав, само налудничава ме направија. Ако... Поздрав до тебе
Значи сакам да ги поздравам сите кои ме поздравиле, а јас прибидејЧи сум некултурна и крајно невоспитана не сум возвратила . Еве момиња, земете си, не се срамете, за побрзо да ми простите . Spoiler Не дека не ја отварам темава, туку не гледам постојано, и кога некогаш ќеотворам некоја рандом страна и си го видам именцево, сјебана сум, глупо ми е, а кога ќе пишам горе во прозорчено срч ми дава милион резултати, зошто имево ми е придавка, а вие доста често ја употребувате.
СП до J.Ivanoska, повели песната,од сабајле сто пати ја свртив http://www.youtube.com/watch?v=FfUgnT3wNXs
Последно мислење на Мистери напишано пред 4 дена....Да, пред 4 дена !!! Тоа е така затоа што нема никаква инспирација на форумов веќе за пишување. Дали е до мене или до нешто друго - незнам, важно така се чувствувам и веќе почнав и да не го проверувам форумот....Уз муабет надвор од форум и други членови се изјасниле слично, дека веќе нема ама уопште никаква дискусија вредна за да добиш инспирација за да се напише нешто....Може нешто треба да се смени, да се воведе некоја новина? Anyways, така у ова ниедно време ми текна да проверам СП зашто одамна неам проверувано и се кој ме поздравувал во последните 2 месеци.....И затоа сега иде еден СП до едни прекрасни личности кои што го заслужиле тоа... ДАДА ПИРАМИДА - Ми се чини дека прв пат после може пола година (и да, не претерувам) - цели два дена не сме се чуле...(too much info) ..Па ова е рекорд јас мислам....И шо беше тоа преска коа сакав да те чујам ме одјеба за филм.....за филм ејјјјјјјјјјј ноу комент....Како и да е, I still Love ya and the first one is for YOU : ) FBI - Засени се живо и диво со таа комбинацијта у тоа модните критики..ИМАЈ МИЛОСТ !!!!!!!!! Не се сите педери, има некои кои што имаат "кошмари" од коа ќе видат такво нешто ..Туку не се прај на Тошо и со тебе се неам чуено може недела дена.....That needs to be fixed !!! LILIT - Шо не ни идеше у врска не ни идеше....Многу љубоморни испади ми праеше, ама затоа вака ќе ја биде.. : D ....И да, не е културно да те снемува на сред разговор.....Ако ништо друго се кажува Мистери, АС шче ода, ти биди умен и мирен... Незнам кој те учеше манири : P .... повели СЕСИ - Aхххххх, пред Лилит - ти беше.....шо друго да ти кажам освен сори : $ хаха Ама и со тебе сме на добра страна у моментов....Иако на моменти не се согласуваш со моите погледи и сфаќања кон моите критериуми и стандарди....ама јбг, тоа сум јас, не се задоволувам со ништо друго освен нешто што би ме задоволило целосно..... ; ) А ти, ќе глеаме да ја одбегаваме таа тема, иако често заглавуваме на неа на еден или на друг начин : D СПАРКС - Па ти си ме поздравила, а ја неам видено зашо нели некако слабо читам у последно време : $ сори....И уште сум ти лут за у Охридон, да си знаеш !!!!!! but still love ya ; ) ЛИВИНГ - The best of the best !!!!! Need to say more? NOUP !!!!! За тебе има една огрооооомна гушка плус кисс ГЕОРГИНА - Која мајка дава две "черчи" на еден ист дечко....Само дада Георгина....Unique си е и точка !!!!! РОСИ - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ добри денови беа, коа си бевме двојка......шетавме на малдиви, планиравме свадба, ни пишуваа песни, еееееееее ама секоја бајка има крај : ( Само шо за разлика од Дизни, оваа нашата не заврши со среќен.....Ме остаи бе алооооо, како не ти е срам Ја тука р'мбам по цел ден за да те носам на меден месец, а ти? ееееееее људи, да си знаете, не верувајте на жена хаха......Иначе дури сеа видов кога си ме поздравила после тој "eventot" ..... ТHANK YOUUU !!!!!!!!!!! JULIE77 - Само дада Џули ме вика уште лепотанче.....затоа за неа има два KISS и 3 HUGS , па вие лутете се колку сакате : P БОА - Боа, Боа, Боа.....Уште се смеам коа ќе ми текне колку е мал светот Енивејс, ја не сум фан на КР, зашо игра за реал....Знаеш ја како фан на Баерн Минхен, не поднесувам играчи на реал....А го сакав коа играше у Манчестер....ама no hard feelings : ) не сакам со тебе да се закачам за фудбал, сум видел шо им се дешава на тие кои што се закачаат со тебе, затоа ќе си останам на добрата страна и ќе ти пратам едно видео да гледаш, кое што се надевам дека ќе ти се свиѓа.... : ) : ) http://www.youtube.com/watch?v=xmtwEwAf9Tk ГОУУУУ ГИРЛ - Одамна се неаме закачено да се зајадеме за нешо....ми фали тоа : D САЈА - Transformers suck : P Ама таа сликата добра е нели? замисли си еден таков у соба : D : D СОВРШЕНСТВО - : ) Ти дојде либето бре? Знам дека некои веќе се вратени а некои ќе се враќаат сеа за недела дена : ) Како и да е, ќе праеме едно кафе по кафичите у наше маало ; ) НАЈУБАВА - Глеаш Big Bang? И после немој да ми кажеш дека жените не се летаат по пари.....Коа се дозна дека РАЖ наш голем маж е LOADED, сите почнаа да го бркаат : D МИСС ИНДЕПЕНДЕНТ - Се јавуваше од време на време коа беше запалена, сеа јок, те снема као риба у матна вода..... 8 ) МАРТИНУШКА - За твои години многу збориш и се закачаш.....Не се закачај со стар волк ќе се изгориш, па ти сеа како сакаш така преведи си го ова....Dont say you have not been warned !!!!! : ) МИМС И МАРАМА- Овие двете незнам зашо ама у тандем ми одат.....Се испозаљубија и двете, кој да им најде крај....Првава од немање ни еден - наеднаш оп двајца (btw, ако ме прашаш мене ја би фрлал паричка, ама тоа сум јас, ти си друга) : D , додека пак вторава цел живот се матка со еден и само се жали....Ај ќе пораснете и вие : P И нормално поздрав до дружина братство и единство....Јип-ман, Х-ман, Најти-ман и Еле-ман : ) Така да девојки Мистери иако не е веќе скоро ич активен на форумот - во сигурни раце сте со дечкиве : ) И тука веќе го привршаваме овој специјален пост, гарант имам заборавено некоја, така да ас се извињавам унапред.... Бидете ми поздравени и LIVE LONG AND PROSPER ; ) LOVE - MISTERY
Друже, коа те прочитав ваков останав , барем пола феминки и јас ги знам и среќа што останало само на дружење, замисли да сум флертал твоја бивша . Затоа значи дада Георгина ме направи партал на почеток, па тоа тебе те чувала од Иксот, ах Георгино сеа ќе видиш шо ќе ти пишам у пп . И мене ми бегаат на сред разговор, не си само ти, така се јачаат машки нерви . Шала, шала, морав малку да пецнам . Инаку и мене ми е веќе досадно така да се поретко ќе ме има ама во сигурни раце се девојкиве, нема да им биде лошо . Да не бидам бришан за офтопик ќе си искористам прилика да си ги поздравам: Жабулето, Мимс 89, Марчелинчето, Дивата Црешичка, Тигричката и Лудото 19. Златни девојки сте .
Yipman2 Не можам да останам рамнодушна кога во темата за ЈБТ читам твои мислења поврзани со Љубица. Просто ми доаѓа да си подрипнам од столче. Истите муки сме ги делеле друже....
Поздрав бек и до тебе а баш синока се мислев да те поздртавам и си ги запишав во ум кој и онака слабо го имам Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc&feature=grec_index Специјален поздрав упатувам и до Плавуша 17-немај гајле се ке се среди само издржи и не попуштај. Посебен поздрав упатувам и до Јипман кој успеа да ме погоди со анализата и заради тоа што имаме заеднички интереси-уништување на злото наречено Челзи До La Reina Del Sur-како поздрав бек-немај гајле го најдов патот До Рок А Фела зошто секогаш се смеам со неа кога зборувам До МацаЉубов-Фала ти за подршката се надевам дека ке дојде сонце и кај мене некој ден. Крејзи лејди -зошто ми е многу мила и дека е црвенокоса.Да живеат црвенокосите. До Rainbow-извини што те измачив вчера за темата И најпосебен до омилениот ми форумџија Најтвокер-да остане таков каков што е И до сите фанови на фудбал.
Mа спешл поз до сите љубители на Паранормал активити http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KzH8qdhMKE
Поздрав до срцките( Gordana10,crazylady, esperanca) кои ме поздраиле сето ова време дури не бев уклучена и еве по едно чоколадно срце за благодарам
До сите љубители на NOTTING HILL и до прекрасниот говор на хју во истиот филм ,онака Англиско сочно тивко неоодоливо и романтично напати
СП до сите феминки на форумов кои ми го разубуваат денот,не знам што ми правела без вас.... И ке заборавав СП до либето со песната http://www.youtube.com/watch?v=vgz-yJ9D ... re=related