Специјален поздрав до оваа над мене Па може ќе се зачекаме и двете онлајн на мсн во исто време некогаш И специјален поздрав до Трендафилче. Ми фали на форумов
^^Фала драга моја, се надевам и јас ќе се најдиме наскоро да си помуабетиме, сеуште не сум ти кажала за одморот! Love you!
Поздрав до вас. И уште еден специјален поздрав до оние момчиња и девојки од класот од основно, кои вечерва беа со мене и кои ми ја направија вечерва преубава. Да знаете дека премногу ќе ми фалите.
„Специјален поздрав до кумовите и до сватовите-те-те! Aјде сваќе-аќе-аќе!“ Oва мноогу ми е смешно, и кога ќе слушнам некој да каже специјален поздрав (или напише како на Фемина ), ме потсеќа на тоа
Поздрав до Виножитка ,Хипица,и Бријчето и јас набрзина сум тука но нив ги немам сретнато деновиве. А сега поздрав до сите активни да не набријувам знам дека ќе заборавам некого .Ве сакам сите ми го исполнувате денот кога сум со вас.
Морав да те поздравам чест и задоволство е да се има за пријателка ако може така да се каже жена како тебе.Алал да и е на таа мајка што те родила,многу поздрав до тебе Озбилнажено
Ме претекна баш сега сакав да упатам поздрав до тебе .Душо супер си те следам кога имам слободно време, Па нели животот е еден и единствен и кај него нема реприза ..а јас знам добро да го водам Тој да ми служи мене а не јас нему. поздрав