До Брајт, затоа што ретко можам да прочитам разочаран, песимистички пост од девојкава. Како да читам некоја книга со источни филозофии, ете, така ми е кога читам нешто твое. Иако си на запад. Поздрав, колешке.
Spoiler ќе ја искористам приликата да ја поздравам анни и јас, девојко премногу те сакам, многу сум ти благодарна за се а највеќе што те имам, како сестра дефенитивно. вЧера ми го разубави денот, веЧерта и нокта вооедно, ма не само вЧера секој ден кога си се Читкаме, ти си ми посебно неодолива, те имам од скоро а мислам те познавам цел живот твоите зборови ме прават борец, ми даваат уште поголема смисла за живот. мила ми фалиш мноогууу те сакам.
Секој ден, по 2-3 пати се’ истите се поздравуват меѓусебе. Поздрав до сите они кои не поздравуваат едни те исти секој ден.
Сп до сите кој кога ке се видат во огледалото не гледаат човек него гледаат суперхерој ... бидејки знаaт дека работите кој ги преживеале , работите кој ги направиле да усрекат други луге , работите кој ги направиле да помогнете на некој кога му било најпотребно, не е можно обичен човек да ги преживее ниту пак да ги направи Суперхерој , бидејки кога ке погледнете во огледало длабоко во себе знаете дека без себеси овој фемина форум , овој град , оваа држава не би била иста Сп до сите суперхерои иако мислите дека не сте ... сепак огледалото не лаже
Фала мила СП и до тебе Spoiler уште да имаше опција да се само-лајкувам и ќе бев комплетно форевр алоун.
Јас се извинувам на офф топик, ама мислам дека претеравте, демек на зезање и треба да биде комично, ама дај почнете со усул да ја користите темава.
Специјален поздрав до сите девојки кои ја читале Сенка на ветрот од Зафон како да ќе нема утре, и што се запрашале и побарале - дали книгата има филмска верзија.
Сп и до тебе Трендафилке Ако ги немаш читано другите на Зафон, побарај ги и Играта на Ангелот и Марина Јас дури и една детска книга му прочитав, Полноќната палата Мене ми е еден од омилените, многу добри цитати има И плус ги сака книгите, авантурите и мистиката. Подобро, здравје
СП до: Ани, Пеликуна, Маца, Марама, Боа, Ангел, Лав, Хај, ДипБлу, Мис Ричи, Магнолија, Дузи и други што не ги посочив, а ми се драги