Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Посебен специјален поздрав до машкиот оддел од фемина :)
    Зашо сите се посебни на свој начин :*
    Икс мен - секогаш ми е интересно да читам нешто од тебе п.с. чекам парче од питата да не заборавиш :!: :lol:
    Јипмен - Единствен си ми во давање на одоговори
    Елементал - Секад сакам да те читам зашо секад има нешо кое го дознавам за машкиот свет
    Мистери - Мистери ко мистерија ама секад дава добри мислења со свој мистичен стил
    Поздрав и секако до момците најтволкер и фаќачот на маченца :lol:
    Поздрав и до другите кои не ги споменав

Од женскиот дел на фемина поздрав до
    BurstBerry
    Rock-a-Fella - феминке да се префрлам на лаптопон мој и да знаеш дека те чека превод на Униккатил :*
    Pelikuna

Сакам да ги поздравам и пирамитката - која стварно сакам увек да ја читам си има свој цврсто изграден стил .
    Поздрав и до трендафилка И калиопе ....

Патем поздрав до сите што сме на форумов :* :* :* :inlove:

На calliope, Rock-a-Fella, Trendafilka и 4 други им се допаѓа ова.
  2. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Да не двојам, поздрав до сите што се тука на Фемина :) женски, машки, без разлика :)
    Еве и песничка, бидејќи ми е баш така весела, таман за весел поздрав :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Ag7GmcnU ... 9218EC072D

На Marcey, Trendafilka, BoaVista и 2 други им се допаѓа ова.
  3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    СП до сите кои знаат на читаат и ќе го прочитаат поздравов :hai: .

Еве уште читнете кога веќе сте се расчитале

На Marcey, Smilly, WildCherry и 4 други им се допаѓа ова.
  4. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Ќе го започнам постов прво со најпоздрав до XMaN и Mistery, што направија да не се чувствувам како единствениот што изгубил мотивација да чкрта и споделува мисли по форумов. За момент си помислив дека ова ми излезе само уште една фаза, дека моето тука се "потрошило' and that it's time to move on. Но НЕ, не било (само) до мене...

Специјален поздрав до сите вас девојки што ми се довериле со интимни детали од својот живот, што сум ви помогнал барем малку со совет, одмаглил тоа главчињата, или што се обиделе со заобиколени прашања да дознаат нешто за дечково, кој колку и да го копкаше на моменти љубопитноста, реши да остане стриктно на лав еким фреквенцијата...

Со моите 465 мислења, ќе си почекам изгледа за форумска анализа, но искрено, уште сега ја читам каква ќе биде, така да...

По конкретно..

До Сеси - твојот naughtiness мејл да знаеш нема да биде заборавен, знаеш како да направиш дечко да се почувствува, онака исполнето но и да падне од стол истовремено држејќи се за глава :D и веќе никогаш да не се посомнева во својот впечатокооставачки скил. :!: . Ќе бидеш специјално обавестена при промената на емплојмент статусот и фала уште еднаш за линковите.

До Трендафилка - пак тебе, се си мислам станав досаден со овие поздравите, ама тоа е, не сум јас крив што ти ги заслужуваш. Ти посакувам permanent recovery на полињата во кои верглаш подолго време веќе и кажи му на твојот момак ипол да стане накај два чумки ти вредиш. Сериозно!

До Мистериозна, колешката по бизнис струка. Ми се чини или и тебе ти спласна ќејфот за споделување мисли? Јас ли те турнав во правец на тој дечкото поради кој си разочарана сега? Цц ц ц ц...најискрено, извини. I didn't see that one coming...
    Посвети се на студиите и никогаш не се откажувај од љубовта. Една од најпријатните виртуелни френдки тука.

До Георгина - имавме некоја непријатна епизода по лп, но да си признаам, многу ми е мило што почитта ни остана ни ниво. Со тебе како да си имам некое тивко разбирање, и покрај епизодата, со кое го немам ни со луѓе што ги знам од прво одделение...Во секој случај од првиот до последниот пост, задоволство е човек да те чита, колку и да е силувана оваа реченица на форумов веќе...Остани си саркастичен сеирџија на парадата на дебилизмот хахаа, вчера сум пукнал од смеа кога го видов тоа.

До Пирамитка - и фала за сите живи слики што ми прелетале преку очи читајќи ги твоите постови. Рака пружам и за хедонизмот и како си го опишуваш дилдото аххахаха и за постот во кој опишуваш еднаш за глумењето нечкање пред
    оралка.
    Some sentences just stay in a guy's mind :tmi: . Во секој случај, ти си прекрасна, и не те знам колку ти се годинките и тоа најмалку важно, но ја газиш димензијата време во секоја смисла. Од тебе човек може да научи како да си го живее животот.

До mims-89 - со две раце ја поздравувам твојата амбиција за бегство од Македонија и ти посакувам да станеш инжинериште ипол еден ден. И никако брак пред кариерата! :!: . Кариерата нема да се разбуди еден ден и ти каже дека не е сигурна дали си и станала повеќе навика...

Немав комплетен текст за да те опишам во Анализи, но би сакал да се надополнам на веќе постоечките со личен впечаток дека, колку и да се чувствуваш убава и заводлива, колку и да уживаш во заведување машки и да ги влечеш за нос, да те фалат девојкиве за твојата појава, сепак сакаш да зачестат пофалбите на фреквенција интелект. Дека имало моменти кога си сакала тој дел од тебе да се цени уште повеќе, а не во главно да те гледаат како кукла од излог.
    Јас како јас, имам мислење за се, така да што знам, I could be wrong.

До Марама - малото, по малку самобендисано :). Најнепослушната советобарачка, ете така те знам :D . Ама ако, тоа е само едно мислење, а тој што ги сноснува последиците, има право на финална одлука. Важно е да се биде среќен, на крај.
    Продолжи со позерството во блогот, и памет за следен памет така наивно да не се експонираш, бидејќи комбинација на човечки дебилизам и Интернет знае да биде незгодна, како што ти почувствува на своја кожа.
    Барем делумната приватност си има многу добри страни, а ти тука си практично селебрити.

До Annie.mk1 - мило ми е што помогнав околу тоа првото мразокршачко, и ако може да помогне, добиваш уште еден атеист што ќе се помоли за тебе. Ѕверче си.

До ТедиМеченце - ти посакувам да си останеш така заљубена и среќна, како што кажа ти...излишни се зборовите.

До Гоу Грл, заводничката на Јипман во сон (боц) Геа, Саја, Жапчестото милото Пеликуна Манчестерката, vendiii , Дивата Црешичка и Зелените Очиња, Нејтири, СексиЛејди, Мерлинка, КрејзиЛејди и малото Гранџ... сите ве :hug:

И нај мислење упатено до Најти Срц Прц: не те знам дали си хистерично прибирлив или стварно до тој степен немаш среќа, но во секој момент биди спремен да изедеш шлаканица од животот, да те освои цура која не била по сите замислени нишани и да сватиш дека среќата не доаѓа секогаш во однапред утврдено пакување или критериуми.

Активен си на професионален план, го знаеш половина форум, а познанствата што се надоврзуваат со тие девојки веќе и не се бројат...на 23 години да се самопрогласуваш за профи парк-шахист, пензиониер и хранач на гулаби...нема смисла нели? АЈ насмеј се сега и прашај Шо му е на овој бе? хаха

Јас од утре ќе бидам ... меѓу вас некаде, ќе се туркаме и пцуеме можеби во градски бус или ќе бидеме маса до маса во кафиЌ ... ахх анонимност...како да си млад, you still have the promise of tomorrow.
    Време е и да се посветам на профи план, следуваат интервјуа, да зачитам книгишта, да ја разгалам лепотицата. И не, не по тој редослед.

Минус еден пар безбедни раце.

Но ќе ве посетувам, а верувам Пуси ќе продолжи да го demystify - ва машкиот ни род, ќе го превземе товарот а и одговорноста.

ААјјттт :hug: :*

На Saya, mysterious, Grunge и 23 други им се допаѓа ова.
  5. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    ... ЕлеМентал.
    Мали, ујухууу ти ти што не ме поздравуваш! :fubar:

Пази, знам како се викаш. :!: :^)
    8)

На crazylady, Neytiri, Smilly и 3 други им се допаѓа ова.
  6. DeadMary

DeadMary Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    53
    Поздраввв до.......! :)

7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.232
    Допаѓања:
    125.092
    Сите што ги исполнува следнава комбинација-убава книга,кафенце и радијатор ил што и да е топло покрај себе ;)

На crazylady, Neytiri, Magnolija и 5 други им се допаѓа ова.
  8. deer

deer Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    39
    Специјален поздрав до типот со кој бев синока излезена а тој се вика Ивица, и сакам да му се заблагодарам за се она што ми го пружи таа вечер и посебно ме воодушеви што така мирно ја прими мојата одлука дека неможам да бидам сеуште со него во врска бидејки пред кратко време излегов, од врска не толку долга но премногу го сакав тој тип и неможам туку, така да влезам во следна врска. Му благодарам што се согласи да се муваме се додека јас не почувствувам дека сум спремна да влезам во нова врска.

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    СП до Bright! :sun:
    Обожавам да ја читкам, уште од самиот почеток, кога се зачленив. И многу ме радува тоа што имаме сличен вкус за музика.
    Поздрав мила! :*
    http://www.youtube.com/watch?v=nzyNWyZhUS0

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Ја би ја поздравила Lilit.
    Да не стискам ми се допаѓа на секое твое мислење одделно, ќе ме помислиш за некој психо stalker, затоа еве овде на темава да те поздравам. :)

:bow: за тебе!

На Lilit, Magnolija и caroline.costa им се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    СП до Ivah && Annie.mk1 :* :* :hug: :hug:

На Ivah и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  12. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    СП до MandyLane. :*

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    СП до ИванаИванчица :music: , ЕлеМентал, Ели25 и до Најубава :makeup: :wasntme:

На najubava2010, EleMental и eli25 им се допаѓа ова.
  14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Јас сакам да го поздравам ЕлеМентал и да му се извинам што пред месец дена,кога побарав совет од машките, не му стиснав Ми се допаѓа. Извини, еве од мене имаш 10 лајка гратис.Фала што ме потсети, заборавена сум јас :)

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  15. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сп до :
    Ани.мк1 и Ла.Реина.Дел.Сур, две многу добри и мили девојки. :* :*
    Ловер, уште една многу мила девојка, која недостасуваше на форумот. :*

На LoVeR и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  16. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Специјален поздрав до Серафима на која најискрено и се заблагодарувам за укажаните совети и одвоеното време :) Навистина ми направи големо добро и ти посакувам само најубави работи да те следат :*

На Serafima, Gea и Srekicka им се допаѓа ова.
  17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да го поздравам врло специјално Мистери.
    Зашто бе така пишуваш..ќе мислат луѓево по тебе сум била запалена...а не дека не бев,али тајна беше тоa.Сеа коа више непишуваш можам да си се издадам. :wasntme:
    :P
    И до сите остали мушки на форумов,што никогаш не ме поздравуваат,ама еве ја ги мислам.
    Јипмен Елементал Иксмен Најтвокер и Џокси.
    ;)

И до Роси еден муј спешл поздрав.Сум те мислела денска дур си купував чизмички :D .

А коа сме више кај шопингот...
    ПоздравЧе до сите оние што купуваат у L:o:uis Vuitton и Dolce&Gabbana и остали фирми што незнаат ни да ги напишат правилно.
    А и Најспецијален поздрав до останатите јаднички кои како мене немаат пари за таму,па не се здобиваат со правото да се поздравуваат милион пути у секнуда у СП.Оп-стоп.
    Мwaaaah Ве лофкам најви6е на свет!!! :* :* :*

На Hipica, Monna.Monna, Adi888 и 10 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.576
    СП до сите што ги нервира кога ќе си видат стар аватар како им го "носи" некој друг! :wasntme:

На Buttterfly, Hipica, Monna.Monna и 21 други им се допаѓа ова.
  19. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    СП до Мис. :)
    Ем да не ми се љути,ем да знае дека е легенда.
    Питам ли се питам,дали дотичната ќе се препознае. :rofl:
    Исто така,благодарам на убавите зборови за фотографиите. Многу ми значи. :*

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.313
    Допаѓања:
    81.892
    Поздрав до butterfly.93 :*
    (Дрво да беше, ќе разбереше ... нема правда! - си се разбираме ние :D )

Лилит, твоите аватари ко тренд се мајкуму - ги имам гледано кај кујзнае колку. :D

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.