СП до МисИндепендент, Мерлинка, Сесилија, Синтија, Пирамид, Георгина, Бичд, Шана, Шелеа, Љубам, Најубава2010, Џули77, Блонд, Рејнбоу, Лилит, Ариел, Лолита777, Ливинг, Теодора, Жапче и знам дека уште некој ми фали... Подмалдокот: Либера, Ана Каренина, МисРичи, Гринајд. И машкиот свет на форумов на чело со Елементал!
Еден поздрав до Лилит за црвените чевлички и цел разговор што следуваше после тоа. До Елементал, ако не заборавиш скарани ќе си бидиме Ама знам дека нема, оти такви сме заразни ние феминките, Јипман знае , па ете поздрав и до него До Пирамидата со која слатко се изнасмеавме пред некој саат. Повелете една гушка и еден Мили деца.
најспецијален поздрав до сите феминки ама баш до сите, кои се големи љубители на најромантиЧната баладо италјанска музика, и на сите заљубени души, па еве еден поздрав од мене http://www.youtube.com/watch?v=PdTEBPGNpKM&feature=related
До ГарповаВ - онака ми дојде да ја поздравам кога видов едно нејзино мислење До изреволтираната Пирамида-суров е светот-ке биде уште повеке До PussyHunter-дека е фан на Манчестер Јунајтед а тука сакам и да го спомнам ЕлеМентал starbucks мислам дека така беше-голем фан на Македонската Кошаркарска репрезентација. И до сите кои ме поздравиле а сум заборавила да им вратам и до оние кои имаат утринска главоболка
Сите феминки кои неоптоварено си пишуваат овде, без да мислат дали некој ќе им го лајкне постот, ќе им го дигне егото до небеса, ќе им кажува колку се прекрасни, мили, слатки и бла бла бла. До сите што форумот го користат умно, а не комплесирачки. Да, специјален поздрав до нив.
вака. ќе искористам да поздравам и да апелирам до оние кои што навистина ги сакаат животните да помогнат доколку се во можност. не ќе можам да издржам ако видам уште некое мртво маче или куче на улица од неухранетост. давајте им храна кога ќе ви се укаже прилика ве молам. постојат многу здруженија за заштита на животните: -Срна-Друштво за заштита на животни место: Скопје телефон: (077) 539 264 -Срце за животните адреса: п.фах 420 место: Скопје телефон: (075) 800 765 локација: Аеродром -Друштво за заштита на животни и природа-ANSOS адреса: Гоце Делчев 23/1 место: Прилеп телефон: (070) 892 546 локација: спроти Марко Цепенков нека не ви биде срам да пријавите некој случај. на глобално ниво не сакате да знаете на што се подложат животните затоа сликите ќе ги ставам во спојлер бидејќи не секој би можел да ги поднесе. Спојлер повторувам не отворајте доколку мислите дека нема да можете да поднесете. и ова се оние ``најблаги,, слики да ги наречам. какви се монструми има и што им прават на животните да не ви се верува. не бидете како нив.
Ова ме научи да не отварам спојлер пред да го прочитам постот... СП до Гоу. Кога и да видам мислење од тебе,во главата ми се врти песнава: http://www.youtube.com/watch?v=tiC8MapOLHw
Јас би сакала да поздравам една многу фина девојка, која повеќе не не дружи. Можеби до некое време ја сретнував тука-таму, ама сега никаде. Девојка која ја читав редовно, и девојка која знаеше секогаш да прими совет од другите. Во тоа време не бев толку активна за да ме знае, но јас ја знам и почитувам. Би рекла и дека беше лигушот на мама и тато, и дечкото (ова во позитивна смисла секако). Знаете за која ви зборувам? Тоа е annnni ! Поздрав мила, можеби ќе прочиташ еден ден .
Специјален поздрав до ИванаИванчица, девојче кумановче, многу ми е мило што си поактивна, имаш убави мислења и пишувај почесто. Елементал - мојата платонска форумска љубов. mwah, kis4e, top si, абе ^^^ (врвови). И до Љубам. Љуби Љубам, љубам и јас, а светот е поубав кога се љубиме.
Специјален денешен поздрав до Реинбоу. Ме изнасмеа со песната која ти се мота во глава, а се би дала да не е така. Осмех од шестка до шестка, морам да признаам. Случајно отворив, што ќе видам. И мене еднаш ми се моташе таа песна во глава, дури си потпевнував, шуУУУУууумите, уууу... Мој предлог, префрли се на ,, Пилето ми пее, рано насабајле ,,. Или некоја друга поиритирачка по твој избор.