СП до сите што секојдневно мораат да пишат нешто на форумов па макар тоа било сосема безвезно и неинспиритивно, толку тапа што не предизвикува никаква човечка реакција.
До Мерлинка http://www.crnobelo.com/zabava/testovi-i-kvizovi/9830-iluzija-i-test-za-vidot Не те гледам, но те поздравувам, мојт?
Фала ти за пастрамајлијата! Уште менам пробано такво нешто ама изгледа убо. Од мен исто имаш поздрав и за да си го вратам жестот повели на ракија со туршија Ај наздравје
СП до сите кои немаат три чисти од математика. Математико туго моја, Овде ИКС овде КОРЕН, ја за тебе нисам СТВОРЕН!
..најновиот ни маж на форумов,Аргаси. He seems nice. At least he is trying to. Се надевам дека и овој пат ќе се покажеме одлични ние жените и ќе ги фрлиме предрасудите за мажите,како што направивме и со Елементал,Иксмен,Најти и остали. Убав престој момче.
Сите кои се во дилема како мене Ова или она....? И до ЕНЦА прекрасната Елементал , Магнолија и МацаЛов
eli25,јас те поздравувам тебе.Исто така и enca.69 ,magnolija, FBI, zhap4e, Livinglam, Theodora, MSkorpionka, Lilit, mims-89 , Jojoba и уште многу други девојки чии мислења и постови со задоволство ги читам,а и ми се навистина драги ликови,само не ми текнува во моментов,затоа што се навистина многу. Ретко ја отварам темава,ама кога веќе ми дојде при рака,да ја искористам Имајте убав ден девојки.
морам да се одолжам на оние кои ми кажаа дека сликите од мојот вчерашен пост за малтретирањето на животните ги згрозил. не ми беше тоа намерата, само сакав да допрам до вас на некој начин. затоа еве ова нека биде еден голем најспецијален поздрав до сите љубители на животни, среќна сум што не има.
Денес сакам да ја поздравам од се срце eli25, бидејќи девојкава се почесто мислам дека умее да ми ги чита мислите. Во некои 98% од нејзините мислења кои ги пишува се пронаогам. This is for you eli25
Лелеее се прерадував со линков. Го гледам Алберт, вадам наочари - Мерлинка ми се појавува. Ставам наочара - Ајнштајн, вадам наочара - Марлинка. Магија! Поздрав до Мерлинка, и до Пирамида за линкот. И до Јипмен и јас, зашто се истркалав од смеење (буквално) со "RELEASE THE KRAKEN". A titan against a titan!