Најспецијален поздрав до Секси. Зашто? Зашто е предобра личност (навистина го мислам ова) и постојано внимава да не повреди некој со своите постапки, внимателна е, нежна и чувствителна, просто од неа зрачи една позитивна енергија, толку е креативна што често знае да ме остави без зборови кога ќе прочитам некоја нејзина песна или расказ. Не засегаат сосема истите работи и имаме толку заедничко што просто се чудам зашто досега не сме се запознале убаво и не сме се зближиле. Се нешто не ни дозволуваше.. Толку е поинаква од онаа младина што ја гледам денес, се разликува од сите други девојки што сум ги сретнала до сега (леле, ова почнува да заличува како да и изјавувам љубов ) ама не навистина, се ова што го пишувам и го мислам. Баш сакам да бевме иста генерација и да бевме паднати во ист клас, па тоа би било привилегија за мене, најсериозно. Тие што ја имаат Секси за другарка треба да бидат среќни зашто таква личност како неа ретко се наоѓа! П.С. Ти не отиде на екскурзија? И патем, сакам да го поздравам и Икс-менот, него никако не смеам да го заборавам зашто ќе ме тепа после што ќе правам. Му посакувам среќа што побрзо да го отвори тој фитнес центар за девојки за кој зборувавме или како беше името, заборавив дее и се надевам дека јас ќе бидам една меѓу првите што ќе го посетам. И богами среќна сум што имам вака се стручни лица околу мене да ми даваат совети и да ме тренираат, те тренерот, вујко ми па сега и Икс-менов. Абе блазе си ми. Голем поздрав и до Тедимечето, баш се изненадив од прекрасниот пост што го напишала во СДК, ме воодушеви.
Хипика,Кенди,Ацерола,Плавушка со новите чизмички поздрав и до нив и до бившиот нејзин-кога ќе ја види во нив на колена ќе и клекне ,до прекрасното Жапче,ТедиМече и ТедиГреј-многу ги мешам ,Старбакс
СП до Пирамида, затоа што секое утро едвај чекам да го прочитам нејзиниот пост во СДК. Девојко, браво за тоа како успешно си играш со зборовите
До blueeparadise Ех, мила, знаеш ли и јас колку сакам да си бевме иста генерација... барем тоа, за класот после лесно е, можам да се преместам. А да си паднам јас година, а, па заедно да си бидеме? До Elennaa Се надевам ти помогнав. Многу ми е мило ако е така. Со среќа утре. И девојки да знаете, што и да ви треба за во школо, текст, анализа - тука сум! Гушки и бацкии!
СП до ТедиМече бидејќи е упорна, бидеќи изгледа прекрасно, бидејќи е толки мила, бидјќи успеа. Те гушкам . СП и до Трендафилка бидејќи ми е мила, бидејќи сакам да ја читам и бидејќи ми препорачува убави филмови. СП и до Лудото, бидејќи кога би ги поздравила Тренди и Теди, во овој пакет ми оди и оваа Лудо дете кое ме вистински насмејува. Ете така девојки, чуствував дека сакам да ве поздравам. Можеби Теди е виновна за тоа , ме потсети на деновите кога заедно се бодревме во темата за слабеење.
Сп назад до Марама. Сп до Лудото секогаш ме дружи вака навечер Сп до Сеси - онака ради пилатесот Имајте sweet and wet dreams
До Мимс - немам причина, само желба да те поздравам До Joelle - ma belle. Уживај во градот кој е мелем за душата на сите кои знаат да уживаат. И една чаша црвено бордо во мое име, те молам До Ариел - се изнасмеав. Одлична си бре, мамасита мучачита ем сопруга. До Марама и Ели - ви благодарам девојки, многу. Пролетта си замина, па и летото, би ви скинала бело цветче за секоја од вас во парк но нема. Затоа ќе соберам еден куп лисја и ќе ви ги фрлам во вис над главите. Фиууууу!
Боависта, Росоњерка, Лудото, Дузлестото, ГоуГрл, Kaша и Скајчето. Сте за кафе? Spoiler ... и колаче? Spoiler
Специјален поздрав до Пирамид. Не знам како изгледа, ама јас си ја истолкував во глава и баш неа сакам да ја поздравам. Ми се чини дека целата е облеана во боја на карамел и ужива да си го поминува времето во умерен хедонизам. Гушкање, П. До сите феминки - добар ден, и со позитивна мисла денес!
И јас те поздравувам Пирамитке моја, особено што вчера ми ја направи ноќта, блесава си... едвај го чекам моментот! http://www.youtube.com/watch?v=isYhMK3t ... re=related
Сакам да поздравам три прекрасни девојки blueeparadise Фала на убавите желби (десетоструко да ти се врати ), обавезно те викам на отварање а за тренинг тоа што сум ти обеќал ќе биде . Сеа го имаш тимот ама ти си боксерката, ние без тебе сме ништо, значи нема откажување . mims-89 Те поздравувам од ќеиф можеби ради дилемата дали да тренираш кунг фу или карате . Ќе се воздржам од давање комплименти зашто некогаш помалку е повеќе . Phyramide Многу убав впечаток ми остави, ете си ја поздравувам дека си ја ценам и ми се свиѓаат постовите и муабетите и плус за одредени светски настани имаме исто мислење
Spoiler Сп бек и гуш до тебе, теди. И до другите кои ми помогнаа да го уништам демонот. Пеликуна Изи Жап4е Крејзилејди... Ви благодарам многу.