СП до сите што после напорнава работна недела, а пред уште понапорниов викенд за учење, вечер ќе гледаат јако да си поминат во провод
Одамна не сум поздравила никој. Денес упатувам сп до сите девојки и сите момци на форумот. Имајте убава вечер. Ве бакнувам.
СП до АнушкаНестле која ми направи лиги со сликиве Ми се пријаде всушност и кога не ми се јадело мене Сп и до Венди на која и благодарам за убавите зборови
поздрав до оние на кои не им треба некоја посебна причина за да бидат среќни, исполнети и задоволни со себеси. уживајте во малите работи. животот е еден. животот е убав! сакајте!
СП до црешичка. Во тој постот во СДК каде што вика на либето ќе му спремала изненадување за роденден,ставила и слика од мед. Медот да ти бил за чај да се полужеле феминките,а тортата подоле и била за либето.А мене колку прљави мисли низ глава ми прошетаа за моите 14,не си ни свесна!
...до ФБИ!!! Затоа што и бил роденден а јас не сум видела! Морам да се научам да влегувам во темата С.Р.,морам. Среќен роденден лепото,секогаш да бидеш среќна ,здрава ,убава..Уште љубов ти фали. Ти ја посакувам најголемата! Спојлер И пишувај ни почесто на форумов,фали твоето присуство премногу! Многу љубов ти праќам..
До една драга форумџика која во една прилика спомна дека многу ја сака песнава што е преемотивно испеана. Ете тоа ми останало во меморија, а денес песната случајно ми излезе на YouTube и се присетив на неа. Мило ќе ми биде ако се препознае. http://www.youtube.com/watch?v=zYZWbzEmWY0
Најспецијално ќе го поздравам Најти Спојлер и ќе ризикувам да откријам уште една негова позитивна карактеристика, жениве на форумов се веќе воодушевени од него, незнам што ќе се случи кога ќе кажам дека е шопинг друштво кое секоја девојка би го посакала покрај себе Веќе проверено и докажано, Наjти-олмајти :up:
СП до сите што обожаваат да се криват И воедно да и се искривам еднаш вака на Look и со тоа да ја поздравам . фала богу почна пак да ме дружи во доцните вечерни часови. i missed you!
Мартинушке моја,Мартинушке СП и до тебе нај,нај голем Ти ако не ме насмееш кој... Немој да ми се кривиш ти реков ќе I missed you too.
Фала на поздравот,и убавите зборови. -Јас лигуш?Ма дааај.... Го отварам форумот после подолг временски период,и ги гледам омилените форумџики се уште активни баш ми е мило се израдував,некое време форумот се прпелави со нови форумџики.... Но драго ми е што сепак дружбата продолжува....и што ваму таму пак сте ист состав....позз се читкаме девојки ве гушкам сите.....
Со какви идиоти имам работа .. значи како твојот диносаурус морам да напоменам дека животот не доага со книга за инструкции , туку доага со ништо ... снајди се па живи е така доага ! а ти глупандеро уште еднаш ваков поздрав да пратиш , жими опашката ке те остаам сам на форумов !!! а после ке плачеш по мене ама нема да ме има , да си знаеш