Дo новиот вампир, Волфче. Welcome to the club Готово, сега си и ти како нас, ќе видиш како е со нетрпение да ги очекуваш новите епизоди
СП и до тебе Монна.Монна And a big bear hug Одамна не сум отворила чат да се посмеам малце на твоите коментарчиња за се и сешто
Одамна не сум поздравила.... да да... А пЉус, ме заборавивте. Срам да ви е Е јас не ве заборавив Вака сега, СП до : Плавуша-мила, се надевам средуваш или среди ситуација, не сум прочитала одамна, како и да е all the best од мене. Жапче-си знаеш, те почитувам многу, излишни се други зборови Гоу-за луда, луда е (во НАЈпозитивна смисла), слатка..душа е.. Мysterious-Затоа што е убава (покрај останатите ствари, да не се повторувам, си знаеш ) Каролинче.Коста-затоа што си ја сакам многу, интересна ми е Смајли и Смајли-32-двете смајлина бидејќи ем името асоцира на насмевка, што е многу позитивно нели, ем двете се позитивни од крај в крај Лудото-бидејќи е лудо, нели, и не смее тука цело време.. И за крај, СП до луѓето што трчаат во чест на Тоше. Респект
A од мене СП до сите што се раѓаат, растат, се размножуваат, дишат, се движат, имаат две очи, две раце, две нозе, две уши (ова случајно се по две, хех, хееехехехех), нос, уста, заби, носат алишта надвор, се бањаат голи, пејат под туш, вршат голема нужда седеечки... Поздраф4е срцуфкииии ПРЕнајмилиии....
Поздрав до сите на кои има паѓа главата над тастатура, ама ги мрзи да се спремаат за спиење. Не сте единствени, да знаете. (или може јас сум единствена )
Имам нужда да го поздравам Икс Чоечето Оти е ѕвер од човек ,оти знае да го почитува она што јас допрва учам да го почитувам (си знае тој) ,оти се имам прпелано по земја од смеење на неговите шеги и јбг ,детето си е своевидна интерпретација на терминот интересно И да си знае дека ми фали ...
Фала Марчелинче, враќам поздрав и ваков останав коа прочитав . И егото малку ми порасна, односно малку повеќе . Ќе се читаме и смееме у секој случај .
Ова утро имам желба да си ги поздравам Магнолија Анни.Мк Монна.Монна Лудото мое Каша Менди.Лејн Добро утро девојки
СП до АнушкаНестле. Едит: и до Ани.мк со среќа нека е. и до Розич, со сликата во СДК ме потсети на мојот стар аватар. Едит 2: и до Гоу - пастрамајлијата.
специјално поздравче до сите добро расположени суштества на планетава http://www.youtube.com/watch?v=TsjhZzKwSIA
Поздрав назад до АнушкаНестле И ООООООГРОМЕН поздрав до цело Фемина семејство.. Ви Благодарам на сите, вие сте причина плус да бидам среќна.. На сите ви посакувам истото што ми се случи и мене, бидете среќни, сакајте и нека ве сакаат вас..
До неколку прекрасни девојки чии мислења шират позитивна енергија. Најголеми гушки бацки крушки до Боа, Мис независна, Гоу, Марама, Ливинг, Спаркс, Пирамитка, Џули, Teди, Трендафилка, Сеси, Шилеа, Лилит, а и за карање се помалку активните Саја, Старфиш и ФБИ. Имајте убав викенд девојки. A и ако сакате... Спојлер Повелете дојдете седнете си послужете се мезе храна мали слатки задоволства A ќе ги викнеме и комшиите