Од мене еден најголем СП до мојата нова фејсбук пријателка Роси Ма не само зашто ми стана виртуелна пријателка, туку зашто е многу добра девојка, ептен срце човек А остај настрана тоа што е згодна, убава и модерна И да, Роси многу личиш на Каролина, незнам дали ти кажале досега
Од мене уште еден поздрав од Росонерка Spoiler јас доаѓам на забавата, комшиите на крај најслатки ми се видоа и специјален поздрав до Isaak и Asterion и уште еден до Ели25
Јас ќе ја поздравам Росонерка и да и порачам да чува од тоа јадењето зш во ПМС сум ,ме сфаќате нели Згодните момци не ги диркам,да не си направам беља во врска Поздрав и до милата Верверичка
Поздрав бек Роси Јас доаѓам исклучиво за комшиите! Може и за благото, ама овие во прв план ми се. Би сакала да го резервирам овој во белиов сакич, унапред, ако може! А сакам да ја поздравам и Магнолија. Чисто онака, фина цура. И да упатам честитки за Ани.
до АнушкаНестле и сите филмски фанатици ( постојат критериуми дали сте ептен забегани по филмовите или не. ако секоја сликичка знаете од кој филм е честито ставив некои од моите омилени филмови што се доста познати така да не би требало да ви биде тешко да ги распознаете . одговорите се во спојлер . не ѕиркајте ) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Spoiler 1. Eternal Sunshine of The Spotless Mind 2. Meet Joe Black 3. Fracture 4. The Notebook 5. 500 Days of Summer 6. All Good Things 7. The Shining 8. Dear John 9. Drive 10. Shutter Island
СП ... Роси . Аххх и да знаеш како ми треба едно такво хедонистичко уживање ... Јас за тебе на гости без поклон не оди нели СП ... до галешката Анннни ... Кај си ма ти?? Да се вратиш тука СП ... до оние кои претпладнето го поминале во друштво на најмалите и со принцезите од бајките
Јас и имам кажано мноооогу одамна дека личи, особено на една слика - иста Каролина е Поздрав до вас двете
СП до Џокси за неговите прљави мисли. What were you thinking, you dirty-minded person? Хев а најс деј.
Праќам еден ГоооЛеееМ, огромен поздрав до сите... Бев на 5 дена далеку од овде. Видов живот. Крстерев со брод по Дунав меѓу Будим и Пешта.
До ЕлеМентал. Ме импресионира човеков како успева да си го исфура филмот на ладен начин, а пак по ќејф. :up: Magnolija голем бунтовник е. Не ја држи место.
Поздрав до Rock-a-Fella прекрасно суштество си... Ти благодарам..!! http://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN ... re=related
Eх да беше само една математика, јас што си имам три математики.... Ама подобро тоа наместо да бубам нешто
До Pussy ... Не не е мојава до овој ловецов на пуси еее многу си штракнат бе ЧоеК И да ти фали телефонски број на профилот , сакав да стапам во контакт ама не можам не по ЛП не ми е филингот
До сите што не ги мрзи да си го тренираат мозокот на по комплексни теми... Спомнав дека Најубава отвори интересна тема но гледам слаб одзив на истата, сепак, на некој му е поинтересно да постира што вечерал денес
@vendiii Фала за оригиналниот и “луд“ поздрав упатен на моја адреса! Не можам да оставам телефонски број сметам дека ќе не можам на раат да уживам во денот. Секогаш има ЛП за сите што сакаат контакт со мене (било тука преку пораки било физички). Јас ги поздравувам апсолутно сите членови на овој форум! И сите оние што се зачлениле и биле активни само првиот ден и после никогаш не се вратиле тука и сите што се тука редовно и секој ден постираат и го надополнуваат форумот. Знам дека можеби некои ме мразат, некои ме сакаат, ама сите ме респектираат!!! Тоа ми е најважно! Респект и од мене за сите вас!!!