Ви посакувам прекрасна недела, да водите многу љубов, да си ги сакате своите, и да смеете... и во негативното да си го барате позитивното.. Имајте убава работна недела.. http://www.youtube.com/watch?v=6lE6Htee0sA
Да ги поздравам сите кои рипнаа во тавчето, запливаа во брачните води или стапнаа на лудиот камен Оние кои си добија прстенче на рака (дали веренички или венчален), а со прстенот нов начин на живот и уште куп обврски и убајни Поздрав до Ани, Наташа, Реинбоу и сите останати на кои не ми текнува во моментов, а ќе носат или носеле бело Спојлер Некоја свадбо-манија ја зафати фемина пак ама ако нек се угоде, може ќе фати мајата по сите
]СП до сите феминки и ве поканувам на по едно парче леб со еурокрем баш сега си купив и едвај чекамн да јадам,а и на бебево во стомак му се јаде
Сп до Гоу-Грл, ете така! Затоа што е мила, искрена, нежна ....и затоа успеа да ги дешифрира фармерките во модни критики (да, да....избледен и искинат тексас ) Во моментов пијам чајче, па да ми правиш друштво
До државниот врв! Лоооооооооооооооооооооооооооооооол! И до мајка ми што возбудено почна да се потресува и да ја пренесува веста! Леле мори мајко мила! (да доловам,влетува,се задткува и почнува да вика,шеикот бе,шеикот бе,го запалиле и не може да се доискаже! Ко да утре ќе дојдеше да ме запроси за син му од третата жена и да ни додели нафтено поле! ) Поздрав до целава нација,зошто стварно имаме смисла за хумор,Монти Пајтон,бурек да јадат!
СП до лепотанот мој кој едно 15 мин. се трудеше да извади нешто од под комода. Не попушти ни на моето викање и извлекување од таму и ете го сега, си игра со топката која беше заборавена таму... И сп до сите кои имаат миленици кои многу им значат!
СП до Divinebutterfly Спојлер Главата горе и чекори гордо, девојко! Било па поминало, на крај краева сигурно се` ќе се реши!
СП до сите форумџики. Ми фалите многу. Кој приметил, кој не приметил сеедно, ме нема на форумов некое време, гледате не отворам закоравени теми, и така. Не по моја вина, заостанувам овде, ама ќе надокнадам. Гушки!
Јас сакам да ги поздравам Ariel, ozbilnazena и slavica999 чии коментари само што ги прочитав во темата Career Woman. Жени, ви се восхитувам и кога ќе пораснам сакам да бидам како вас!
Фала Синтија,поздравче и до тебе,ми значи ова,да знаеш...Се надевам,надежта последна умира БТВ СП и до сите што се на чат да си муабетиме...
Поздрав до сите девојки што не сакаат да се барбики, анорексии во природна големина. Но тенкс! Нека си остане барби играчка!