Поздрав до mysterious, една од ретките кои размислуваат и се изразуваат квалитетно. Посебно на таа возраст. Браво. А прочитав дека сака да пие какао, па да се напиеме по едно.
Поздрав и до вас Кенди и Ели25 мене ќе ми стои поубаво хехе само прекратко е . Поздрав и до Марама се запрепастив кога прочитав се што не гази по светов . Поздрав и до Лудото оти најверојатно ги заборавила пораките што и ги праќав . Поздрав и до Гарпова, и од неа чекам лп . И последно до Фајркуин, 1209, Џули и Тедимече .
До оние кои се карактери, кои кога ќе кажат нешто си стојат на зборот, и не се откажуваат после некое време од она што го започнале. До оние кои не се жалат, туку преземаат акција, до оние кои се борат. До оние кои се точни бре . Останатите, ај мрш таму, останете си во сопствениот очај- не ми требате да тонам со вас!
СП до сите на кои им се плаче кога ќе им се скинат омилените фармерки, чевли, чанти или кога ќе го изгубат омиленото парче накит.
До Еlemental ... Друже прочитав вчера што си пишал , а сега со поздравов проверив да не има некоја промена верувај стискав палци да успеете . Зошто заслужуваш да бидеш среќен... Гледам не се средила работава ... Нема јас тебе сега тапашање по рамо туку да ти честитам зошто знаеш колку ВРЕДИШ !!! А тоа е ректкост денеска ... УЧЕТЕ ОД ЕЛЕМЕТАЛ НАРОДЕ !!! Како таков си совршен колку успеав да те оцена, секој има своја Жута Минута , редок примерок веќе ти реков . Ти не губиш Стеј СТРОНГ И за крај јас сум плава со зелени очи ова чисто информативно се зезам . Нема што да припаѓаш зошто ти паѓаш паѓаат овде стотици феминки без доктор Елементал . Ќе те чекам со некој ведар пост и уште позаљубен од што беше ... Ај една ваква удри бригу на весеље ...
Еве еден СП до сите повредени...Ќе дојдат и нашите 5 минути...(извиниете што само се жалам ) http://www.youtube.com/watch?v=pRZdJFR_vBI
СП до сите кои те по своја воља, те против истата ќе бубаат неделава. Учени луѓе, мислители може ќе се сториме, туф! :geek: ( ) И кога сеуште не разбираме нешто што сме прочитале десет пати, па следува следнава реакција: Спојлер Хвала пуно на пажња, јас идам да си кубам коси.
до сите што пред компјутер си седат нагрнати со ќебенце. (многу подебело и поголемо од ова на сликава да се разбереме )
До сите феминки што го живеат животот целосно, со сите предизвици, таги и радости. До оние што знаат да уживаат, да се смеат, да ги сакаат другарките, момчињата, љубовниците, сопрузите... До оние што знаат да ги почитуваат родителите, до оние на кои им недостига некоја драга личност. Потоа- до оние што се прашале каде е Оззи (има такви?) До оние што се согласуваат со моите ставови во текот на овие скоро 2 години што сум тука, до оние што беа тука за мене кога најмногу ми требаше некој, до оние што ми подарија убав збор во еден период доста тежок за мене и до оние што ме поткрепуваа и понатаму. Ви благодарам од Оззи
Поздрав до Ози, искрено баш се запрашав каде те снема, ама претпоставив дека си во БТ па немаш време да се уклучуваш