СП до сите што уплаќаат спортска, особено за време на Лигава на шампиони и очекуваат добра прогноза Ви посакувам среќа, топката е тркалезна СП до сите што ги сакаат не само пролетното и летно зеленило, туку и црвените, жолти, портокалови, златни бои на исушените лисја на дрвјата и прекрасната глетка што ја создаваат тие, а богами и паднатите, кога поминуваш покрај нив, како крцкаат кога ги газиш... СП до сите на кои им се јаде благо. Особено Шери чоколадната бонбониера со рум
СП до Џули, би каснала и јас пица. СП до Росоњерка за жалењето по балетанките. СП до Мона.Мона затоа што добила 4 физика. Најтежок предмет ми беше.
СП до сите кои уживаат да седнат покрај камин (или топло огинче) , со добро друштво и винце или пак сами со љубовта
СП до Геа. Деновиве на сум ја читнала, се надевам дека премногу обврски се во прашање, а не недостаток на инспирација
Сакам да ја поздравам мајка ми, и тука и секаде, немам зборови со кои можам да опишам колку најмногу ја сакам, таа жена заслужува живот 500 години и назад, мамичко моја, не си свесна колку тешко ми е без тебе тука!
СП за феминките кои ЗНААТ дека се силни. Со две раце и големо срце се постигнува многу СП за Офи, голема девојка е таа. Може да им биде учителка на некои во однос на горенапишаново
До девојцето со наааајубава коса (и насмевка) на свеееет... Доо најголемиот џентлмен што го познавам. До најкомичната девојка што ја знам. И до најубавата црвенокоса -воопшто! Ќе се пронајдете.
До мојот дечко, воедно и најдобар другар, кој е секогаш, секогаш овде за мене. Во најтешки и најубави денови
Awww, ќе се вообразам. Поздрав и од мене до горенаведените, и до комичната девојка која не ме почека.
И од мене поздрав до НАЈТИИ....знам дека ми љубомориш на моето викенд друштво...па затоа еве и јавно те канам,повели придружи ни се
Специјален,искрен,гооооолем поздрав до ситеееее на форумов..Од неодамна ве читам,па решив да ви се придружам..
Сп до сите што имаат помош од пријателите да ја освојат целта Сп до сите што сакаат да чуваат зајак Сп до сите што ке присуствуваат на венчавката помегу господ и сатурн Сп до сите зависници од школо и факултет , понекогаш сликата заменува 1000 зборови
СП до сите кои што си имаат изградено став за се во животот. Луѓе без став најмногу ме иритираат. Не е битно кој е во право..можеби сум јас, можеби си ти..можеби ниеден од нас. Ставовите во животот го изградуваат нашето ''јас'' .