Специјален поздрав до Мистери,кој, признавам пријатно ме изненади, Сесилија, Керолин.Коста, Офспринг, Дивата Црешичка, Мистериозна, Либера, Moonlight.55 и Венди. Ве молам извинете ако некого изоставив, ви благодарам на сите што направивте напор да ми ја олесните моменталната ситуација. Патетиките ги извадив на виделина, ама at the end of the day, сите сме луѓе. Да знаете дека ми помогнавте многу. За прв пат видов колку вредат виртуелните пријателчиња, и како се враќа кога и ти си се трудел да помогнеш некому, и си оставил убав впечаток. П.с. Девојчиња, ако некогаш не сте биле сигурни дали машките знаат да сакаат....
Ич да не се секираш Елементал, во добри раце си тука меѓу нас - те мислиме и ти праќаме поддршка, а јас од вчера се мислам да ти пратам сладолед (ако ти текнува на епизодата Рејчел и Моника кога го тешат Чендлер) - само се мислам сепак јас да не го изедам сладоледот на крај Поздрав до тебе! Те тапшам пријателски по рамо, чисто онака, пошто си мушко. Ако сакаш и едно пиво ќе испијам со тебе и ќе се обидам да ждригнам (не знам да ждригам) И сакам да упатам уште еден поздрав до Ј. Иваноска - ама голем поздрав!!! Ја пратам најмногу по темине за храна и рецепти и толку ми е симпатична како го меша бугарскиот со македонскиот што ми иде да ја гушнам. А еднаш само што не ја гушнав - но ниту јас не се осмелив кога ја видов истата таа хармонија и љубов за која се зборуваше тука еднаш, ќе ти текне Спојлер звучам манијачки ама не сум жими све! Едноставно си позитивна, крајно симпатична и мила. Многу љубов и уште толку хармонија ти посакувам. Еднаш ми го згреа срцето и ме стопи на лице место да знаеш а продолжуваш да го правиш тоа и на форумов
.. да,денешниов поздрав е за Офи. По n-ти пат ја поздравувам и по n-ти пат ќе кажам дека девојкава е Нешто. With capital N. Повеќе и да се зборува,е излишно.
Со сите што имаат комшии што пуштаатт многу глана музика. Јас во моментов се надвикувам со моите мили комшии,кои имаат јаки звучници,ама заборавиле да си купат глас како мојов
СП до Doozy... Чисто онака мила ми е девојката. Мислам дека низ истото што поминуваш сум поминувала. Те гушкам и бакнувам. Ако некад ти треба муабет ЛП му е мајката.
Сакам да ја поздравам Славица999. Многу реална е жената,секогаш ја читам И до Енца И до Љубам И до Дузи И до Џокси
Ма, секој поминува. Фемина му е мајката, малку во Испукајте се, малку во Што би му кажале, и како нова сум после. Ќе си ги споделиме маките, како што ти реков. Ај агри, а лот. Хаг бек. Поздрав и до Мацата над мене, мило ми е што гледам дека ти е подобро. Си најде тоа што требаше, м? Најубава ќе бидеш, сигурна сум.
Јас морам да ја поздравам Калиопе. You go girl!!! И beached. Онака утрински. И сите што носиме фејк часовници
До сите што на ваков ден планираат прошетки низ парк. За сите што готват со љубов. За сите што читаат и подвлекуваат важни реченици по книги. За девојки - дами, што не губат трпение никаде, а најмалку по форуми Убав е денов за надвор, се гасам од овде. Гушки!
Фалааа поздрав и до тебе. Само да си знаеш и јас те читам тебе и сите други само не се замарам со лајкови (искрено, видиш како очите си ги исповадија сега ). Мојата скромност
Леее ич не ја гледам темава. А па и си викам “Што ке гледам, демек мене некој ке ме спомне.“ Ама го извињавам ако било така а не сум вратила и ги љубам сите у раздељак у знак извињења. Kill me with fire and lasers. Еве сега позз бек до мајсторот на сарказмот - Саја и и ретро чупето - Ѕвездариба. Очем да им поздравим и на Офспринг и на Пирамидата пошто покрај такви мислења, неможе човек а да не ги изманијачи. И до остала компанија која цело сабајле пичи во борбени редови.
Поздрав до тебе Маченце, мене ми е роденден тогаш. Се надевам ќе ти се исполни желбата, нема поубав ден, мислим збиља. Хуху, може требаше и јас едно свадбиче да принаправам тој ден... ај, има време, да се размислам, немам пари за добар прстен, ама и вибрациониот од Дурекс ќе заврши работа за просење.