Јас се зезам дека ќе темпирам ќерка ми да ја родам на 1.11.11 до 11 многу ми е Голем поздрав до вас двете, а Маченце како тоа планираш свадба за 20тина дена а сеуште незнаеш точен датум? Ама ај, спонтаните работи се најубави.
ПооздраЧе и до тебе драга И да денес повторно бев да пополнам некои формулари (глупави бирократски работи) и да се надеваме дека ке биде слободно ...
Божица, огромен поздрав и до тебе мамичке , убаво си го истемпирала бебулето Спојлер тоа шкорпииче душата ќе ти ја изваде, мала шала нормално, има да имаш најубаво бебе, само нека е живо и здраво.
СП до сите што нејќат да гледаат ист аватар истовремено на повеќе форумџии. И до тие на кои ни случајно не би сакале да им се случи тоа Секој нека си има свој печат, макар и моментално, ама само негов нека си е бе.
епа затоа што сум во друга држава , и планираме побрзо свадба (не онаа класиЧна туку веЧера ) а сакам на 11 11 2011 пошто и на двајцата ни се допага датата (здравје ако може ) ПоздравЧе и до тебе
Поздрав и до тебе, _ _ _ _ _ Тедигреј, легенда си! Поздрав и до Фајрквин, Реина, МалатаНена, Свкрл, Пеликуна, Дузи, Рокафела, и секако, брмчалото ми Гоу-Грл. =) And last, but not least, да ги споменам и Сеси, и МонаСи.
Сите, апсолутно сите на Фемина Еве Ви и едно поздрав4е со песна што мноооооогу ја обожавам http://www.youtube.com/watch?v=Cwkej79U3ek&ob=av2e
Би ги поздравила сите кои уживаат во добра книга и грицкалки и апсолутна тишина. Поздрав и до оние кои активно даваат предлози за книги, ме настрвивте за одредени книгичкичкички, у раздељак вас љубим!
Специјален поздрав до сите оние што се радуваат како деца кога им излегуваат точни резултати на задачите по математика !!
Специјален поздрав до Јипман...гледам во темата Анализи на членови од форумот е многу активен и неговите анализи ми се секогаш интересни за читање,исто како и неговите совети
Ајде една група поздрави од мене. До девојката која у потпуност ме рабира...и советува, Сеске после ти стига порака со сите детали.Прво да се соземам . До Лолитка зашто е нежен цвет меѓу многу трње.А воедно и најтренди мама. Бакнежи до тебе. И до Оксиморон...Квалитетот уште на почеток се познава. А голем СП до ПусиХантер,единствено него од машкиве примероци го немам поздравено. И со изузетак на никнејмот,на фин момак ми делува. А професорот има 28...и како после да не го сакаш.
СП до XstrongerX ,Pelikuna,crazylady, Elennaa, Hiii, la-chicka,Annie.mk1,lovely91,JoxyTheFreak,Offspring,другите кои ги заборавив,ќе си ги поздравам во наредна прилика.Ова за нас http://www.youtube.com/watch?v=xB7pQpNx ... 750A884910