Ај вечерва! Ако завршам побрзо со работа може и околу 18:00, ако не после 7 и 30 сигурно! Да не бидам офф топик, СП до мојот брачед што си го сакам најмногу на светот и уживам во негово друштво овој месец!
СП до Трендафилче, се вратила гледам СП и до Лукс, реинбоу(сум ја заборавила во претходниот поздрав а не можам да ја сретнам често, си работи) до ОЗбилна жена, Лина и до Фри. И пак до сите други
СП до сите активни и неактивни форумџики(иако мене никој не ме поздравува ) и бацки до сите вас . Мене ме расположи песнава па ај сп до сите со оваа песна http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA
СП до муабетчијата на мсн, кој ќе го трпи до сабајле и сп до девојките, Ангелче и Вајлд ( мали,мали ама техничарчиња ) , Хипица ( некако ја снема во последно време ) ,Лукс, ким, 2те ани , аничката, Girl12 , розич , мацуш , џули77 , Викторија , блубери... И извинете ако некој пропуштив,ќе надокнадам во др пост
СП до моите омилени форумџики (ќе си се пронајдат кои се ). СП до сите што ме поздравија и до оние кои слушаат Antenna 5 love songs.
СП до детето на пиво фест.Иако беше пред една недела,јас дури сега повторно се сетив на него.Хммм само да знам како се вика СП и до сите форумџики,а најпосебен СП до Озбилнажена Ве сакам женски