До тие што стваат слика од ќејф а не со цел да соберат 100, 200 или 500 лајка на фејсбук . Во продолжение не ни се потребни лајкови за да се уверуваме во тоа колку сме секси , слатки и неодоливи сами си знаеме Малку сме ама не има
До милата и спротивна Оксиморон. А, бе, не за џабе одма те приметија. Пу пу, такви сме ние од наш влез. Од паметни попаметни. Да ни пишуваш подолго, да не дружиш почесто и да ја гасиш ламбата кога јас спијам навечер а ти хараш на фемина. Кој сфати сфати, кој не, поздрав, ќе сфати. п.с. Не значи дека ќе те лајкнувам со протекции!
Еден специ поздрав од ТЕТКА ЛУКСИЧ до сите дечиња на форумов. :geek: Тета Лукс ве сака сите и ве поздравува, да ми бидите умни сите како што сте и помалку колете се по тие темите.
До јulie77. Спојлер Затоа што сега случајно разгледувајќи ја темата Да зборуваме на дијалект видов дека уствари си ми сограѓанка и баш ми се направи ќејф.
СП до сите кои сакаат животни . Вистински ми недостига едно вакво суштество . Одберете додека има Овој сака прв да биде и да виде кој ќе го земе Си велам дека има за сите
До Елементал и Самовила88. Гледам сте се смириле. Ајт нек се угоде, па и на свадба да ви игра цела фемина
Па шо знам, ај до сите на кои им е многу забавно песничево http://www.youtube.com/watch?v=BYE4CVhVkhw&ob=av2e