Оооо, Инес, во срце ме погоди. Треба да шетнам таму деновиве. Уште кандидат да си најдам, достоен, рака под рака и ќе одиме каде што љубовта започнува. Поздрав и од мене, до заљубените во Ленинова.
Дози да не личи ова како надоврзување на постов твој но најпрво ко помислив на форумов шеткајќи помислив на тебе и на ПИРАМИТКА како изгледате е..но љубопитство
СП до calliope. Спојлер Го мразам изразов ама морам да ти речам закон си! И покрај тоа што обожавам да ти ги читам сите твои постови,овој поздравов е специјално за постот во Што би му кажале. Ме натера така да си ја анализирам и јас мојава врска и ептен се разнежнив..
Сп до сите кој на патот кон слабеењето и јадењето здрава храна Наидуваат на едно згодна,плодна и неопходна материја која ни го мати мозокот и ја крева желбата да ги прекршиме правилата и тогаш ја наогаме ЛЕСКОВАЧКА
До сите кои си го компликуваат животот во обид да решат проблем, а место тоа си создаваат уште триста дополнителни. Решението да ти било неразмислувањето
Анализи на членови од форумот Јас многу Иксмен си го почитувам тој знае како да ме насмее и да ми го разубави денот хахахахаха стварно е позитивна личност и секогаш гледа на светлата страна.Иако јас му се жалам повеќе хахаха тој секогаш дава супер совети и мислења позз Икс од Пупииии
Прво срам да ви е ... На ситее !!! СП до Ким пошо греота девојчето од 11 октомври брише оф топици се уби од работа кој знае дали има време и за спиење за наше добро а вие тука мрчите што ни ја заклучила една од најбитните теми и без неа што сме го муви без глави :geek: . Па уште се дрзнавте да се буните ц.ц.ц свашта Ким твојот труд не е забележан остави ги овие што претеруваат кој знае колку ти е тешко . И пописот во Македонија почна и заврши а ти уште бришеш и бришеш и никако да завршиш со бришењето или преместувањето де Ииии до Најтвокер пишманаџија се прашувам што сакаше да ми кажеш или прашаш .
И јас сакам да ја поздравам Ким. Саботата бев на она место каде што никако не можеме да се најдеме. Седам, уморна, не ми се играше и си мислам: Кај ми е сега Ким да ме расположит малце, да се изнагушкаме, да и подкажам нешто... ?
Фала Венди, навистина ми значи твојата поддршка Поздрав и до тебе мила Катке, ќе се најдеме таму да знаеш обавезно
сите што сакаат да ја гледаат Лепа Брена во 3D спот. Kanye може да и се фати! http://www.youtube.com/watch?v=MDEpKujh ... re=related
Специјален овој пат до Мистери(се приметува дека си помалку присутен)What's up man? Спојлер p.s Која е песнана? И до Ким и Горде од ќеиф. what's up girls?
^ ^ Добро ви е на вас, од мене СП до „ваквите“ : П.С. само приметете што се случува на градска накај 11:00 претпладне.