Специјален поздрав до Џули, одамна си ја немам поздравено.... велешките моми Дузи и Офи Спојлер чекам слики од маца ТВОЈА Ви праќам гушки од Љубљана
До Росонерка. Имам некое претчувство дека еден ден ќе се мавнеме една во друга на некое рандом место. И ќе се препознаеме. И ќе се изнасмееме. И ќе пиеме топло чоколадо.
До Ливинг. Затоа што во ова навидум кревко и нежно суштество се крие неизмерна моќ. Моќта изразена со убав збор, хуманост, емпатија, пожртвуваност, несебичност и желбата да помогне. Да бев на доделувањето на European MTV Music Awards - Free Your Mind award-от ќе беше доживотно твој. Форумот е среќен што те има. Ние сме среќни што си дел од нашето секојдневие. Јас сум среќна што благодарение на форумов, те познавам Ме оставаш без зборови...
До Росоњерка. Гледам Старфиш ме претркала со истиот поздра, па поздрав и до неа. А ако ве видам кога ќе пиете топло чоклит, вака ќе ве гушнам и ќе ви се придружам.
СП до Старфиш. Се надевам ќе се снајдеш некако и ќе дојдеш. СП исто и до Гоу,Георгина,Мистери,Старбакс,Гарпова,Лов3,Мерлин и Ливинг. Ноу ризон.
Една паметна жена ми рече "Може да со успешен менаџер или незнам што,но ништо не вреди повеќе од тоа да си човек и да имаш принципи со кои еден ден можеш да се гордееш!" Многу љубов до неа!
Морам да и возвратам поздрав на Трендафилка и да и кажам едно гооолемо фала за коментарот на блогот и за поздравот секако
До сите на медицина. 1st Year of Pharmacy : excited and happy about getting into College. 2nd Year of Pharmacy : shocked but can still go on with a little depression. 3rd Year of Pharmacy : your first suicidal attempt that failed and passed the year by the Grace of God . 4th Year of Pharmacy : your mind just shut down no excitement, happines, shock or even depression. И до сите на правен.
СП до angel 92 (знаеш зошто е поздравот) Дo Offspring и Doozy бидејќи сме сограѓанки Дo Elemental,Yipman,Mistery,JoxyTheFreak,Ловецот на мачиња (во моментов само овие ми текнуваат) и до сите други машки на форумов
СП за Георгина и Вајлд , киднав, ЕЛЕМ-ЕВН се криви, два часа седев на свеќи СП и за Гордана, така, мила една