Џули СП до тебе (не за филмовите, знаеш зошто) за филмовите лајк имаш Колку е соодветна сликава а? т.е. пораката на сликава
До сите кои на некои моменти им доаѓа да ги Спојлер испозапалат и испоубијат сите математичари во светот, што постоеле, постојат и ќе постојат и со самото тоа да ја однесат математиката во неповрат! И до секој оној што се прашува ЗОШТО всушност, се измислени оние глупави проблеми и задачи во математиката!
СП до Горде и Ренбоу, тим од соништата сме Dream team И поздрав до LilBaby, Look, и пак до Горде, зашто заглавивме во игрите денес
Клише, ама навистина не мислев дека некој го следи моето присуство тука. Па и да ми прати поздрав. Поздрав back, пропратен со најискрената насмевка што можам да ја имам. Спојлер Моментално не сум активна бидејќи во Скопје сеуште немам интернет во станот.
СП до сите искрени девојки на форумов . До сите оние кои немаат потреба да измислуваат приказни за да создадат лажна слика во очите на останатите. Мразам фејк луѓе .
Џули секогаш на почеток на месец кога гледам филмови гледам твои постирани затоа што знам дека нема џабе да ми отидат мегабајтите . И ниеднаш не сум пожалила за некој изгледан филм Поздрав Џули
Никогаш не сум испратила поздрав до сите, зошто сум мислела и се уште мислам дека е тоа пре-глобално и генерализирано, претерано. Но, овојпат од среќа, во еуфорија ќе испратам еден таков сличен поздрав и јас ајде, но пак ќе пробам да конкретизирам до некаде СП до сите: расположени и нерасположени, среќни и депресивни, задоволни и незадоволни, што имаат добиено, што им се јаде нешто сочно и вкусно, што им се пие било каков пијалок, што имаат многу обврски, што сакаат да се шминкаат, дотеруваат и средуваат, што се настинати/болни или пак се чувствуваат одлично и покрај ниските температури надвор, што сакаат да гледаат серии и филмови вредни за гледање, што си ја бојадисуваат косата или си ја чуваат природната боја, што носат часовник на рака(лева), што ако веќе пијат кафе сакаат да е со шлаг одозгора, што пушат/пијат/се коцкаат или „поштено“ само се обложуваат на спортска што е исто со третиот порок, што сакаат да китат новогодишна елка и се радуваат премногу на целата таа зимска, светкава, новогодишна еуфорија како малите деца, што го сакаат снегот и целата таа зимска идила, што во чанта имаат т.е. не знаат што се имаат, што се чувствуваат погламурозно и поженствено со црвен кармин на усните и штикли, што имаат свој став кон работите, што сакаат играчки, особено плишани (зајчиња, мечиња и останати животинчиња), до сите оптимисти/песимисти или само реалисти? Сите што се неодлучни или можеби не? ... СИТЕ! Спојлер
СП до Трендафилка и МацаЛав. Извинете, ама такви работи се кажуваат предвреме. Бог да чува, кармата ми враќа сега, за се! И сп до сите кои ,,знаат,,.
СП до феминките кои знаат дека за добра линија мора многу вода да се пие, но едноставно не можат да пијат по 2 литри дневно
Сп до што пијат 2 литри вода наместо две кила оти така уште повеке ке се здебелат Сп и до Мајмунот што се осмелува да ме разбуди со песната Неке птице никад неполете во 6 ипол оцабајле
КОНЕЧНО СЕ СКРАСИВ ДОМА! ЗА МЕНЕ ЛЕТОТО ЗАВРШИ ПРЕД ДВЕ НЕДЕЛИ! Првпат ми се случува во живот, кога ќе се вратам од надвор, Скопјево да ме радува- наместо да ме гуши.... Веројатно затоа што бев подолго време одсутна... Кога и да имав шанса ви пишував...премногу ми фалевте! Сега конечно ми го уклучија и интернетот дома па ќе можеме повторно ``перманентно`` да се дружиме!!!!!! Повторно си го сакам компјутерот како порано! Ајде частам за повторна средба: I LOVE ALL OF YOU ПОЗДРАВ ОД ВАШАТА
СП до Scar.Tissue после оној разговор немаш ништо кажано. Како си ? СП до Дузи-ме смее СП до Хајди, welcome back