... Lacrimosa, marama, rossonerka i mims89. Ќе ви наместам едно заедничко кафе, па Јана да е мајка. Сетне пријавени не примаме, заклуч!
СП ... до охриѓанкине ... Убај и арни момиња бре! Да ми го поздравите ензероно мор ... Аку?? Цунки до вас
...до сите на кои им е преку глава од лицемерни фрази од типот "Знам како се осеќаш..." , "Те разбирам" ... итн
Сп до Домино, мило ми е што се врати. И се приклучувам на поздравот на Дузи, је, ме густа а ми тамбиен. Уште поздрави имам. До Пеликуна, требаше порано да те послушам. И до Жап4е, си ја сакам, единствена е. Мило ми е што те послушав.
спешл до моите верни следбеници хугсссссссссс и еден специјален ама најспецијален до мене за тоа што денеска го направив
anuskaNESTLE де немој да ставаш ракија на рана, молим те Оф оф оф од сликиве лиги ми потекоа на ОНОЛИКИ до земја и назад! А од кога не сум јадела - а јас сум баш тапа, спремам мезе кафанско за со ракија Утре јадам СУШИ шо сака нека биде! Поздрав и до тебе, уште една обожавателка на ова преубаво јапонско јадење кое едни го мразат ама тие кои го сакаат, го сакаат ко дете шо сака пакетче за нова година
Одамна го немам поздравено обожавателите на благо. Еве вака виртуелно да се заблажиме ако немаме ништо при рака. Повелете,повелете...
...сите оние кои си седат дома, си пијат овошно чајче со кришки лимон и ич не им е гајле што е Петок, почеток на викенд и тако даље и тако ближе. И поздрав до сите TGIF мразачи - ама само на фразата, да се разбереме! Спојлер педерска ми е, all apologies.
До Хајди! Интересни ми се нејзините постови, многу е креативна, немам муабетено онака, на некој тема, ама секогаш и ги читам постовите, и мило ми е што е пак овде! Уште од кога се зачленив јас забележав, и уште ја читам и следам.
Фала на поздравот мила, некако си се пронајдов Си иам договорено скајп состанок вечер, плус си ја реновирав собата за мерак со новиот (оооогромен) кревет, и ќе си уживам во него и новата постелнина, онака за инат. УУУПС! Попат да се пофалам. Спојлер Пред една недела ми го доставија и монтираа креветот, денес ја завршив реновацијата на собата. Креветот е ваков, и постелината е скоро идентична, само собата има повеќе детали, и сама ги сликав зидовите во лила- неон зелена нијанса (и светлуцаво розева се провлекува -на рамките од прозорите на пример, и рамката од огледалото. Плус ќе си пуштам Disney канал, може ќе начекам Kim Possible, Suite Life, Add Parents, Good luck Charlie! АААма ич не ми чуе дали е петок или среда! Не сум средношколец.... (Ама си поштуем ) ********************************************************************************** И посебно-посебен поздрав до GarpovaV ! Фала за поздравот, поздрав од мене назад. Признавам, првпат те среќавам на форумов, но мило ми е што си се `сопнала` на некој од моите постови, па воспоставивме контакт! Пооооздрав до тебе мила!
Еден невообичаен специјален поздрав до Најти Спојлер Кога јас сум брмчало и дрндам глупости, тој си свирка и не ме слуша , знае и да ме искара ако претерам, а јас тогаш заќутувам во секунда .....а тој се смешка и радува што ме заќутел . Ама тоа не трае долго јас пак си почнувам да галамам и Најти си го применува омилениот дел кулирање Некогаш се нервира и има бубачки во глава , па јас се мислам како да му помогнам на мојот пријател .....ако неможам поинаку, тогаш во секое време можам да го смачкам со едно гушкање Кога јас се замарам со триста глупости ....одма го знае решението и ме праќа во кујна хахахахха Такво е тоа отприлика, шашаво пријателство
СП до Џули од охриѓанката Хипи Езероно ќе ти го поздравам по телефон ... Аку?? Спојлер Поздрав и до Хајди со еден црвен балон Или повеќе Спојлер И едно вакво, за да денсаш во него на песната.