Марамче ти признавам извлече голема насмевка кај мене (од 6ка до 6ка) Не се грижи ќе ставам пак некоја комбинација, ма да чекам да се поднаполни темата, само јас си постирам таму Поздрав и од мене, те гушкам и бакнувам многу
СП до сите што мразат, не поднесуваат, не трпат ни издржуваат криење и лажење, од дното на душата! ilent:
Јас сакам сите да ве поздравам! Сакам сите да ми се подредите во еден ред и сите да ве гушнам силно. Многу сакам да се гушкам, ај да организираме една собиранка за гушкање Секој на секој меченце, секој со секој се гушка Еве ви и една песничка од Depeche mode, цело утро си ги слушам http://www.youtube.com/watch?v=auDmlbaH590
Сп до Еленаа Да си ми жива и здрава врсничке моја, одлична смисла за хумор имаш! Со душа чекам да пишеш во темата СДК па да си се изнасмеам онака од срце. Ти праќам една огроомна гушка! Спојлер
Претежно не пишВам вакви поздрави да не биде лизни мазни, ама денес морам, од милост и љубов, и ќе упатам поздрав до две девојки што се навистина супер, со кои навистина имавме супер ден. Смеење, галама, и муабети со кои одевме од една во друга крајност. Мислам дека викавме погласно и од навивачите на стадион. Ама тоа се работите и спомените што на човек ќе му останат. Ваквите денови. Трендафилка!!! Ако се откажам од форумов некогаш, нешто навистина вредно што ќе ми остане од тука, тоа ќе да е нашето пријателство во кое до сега ни на момент се немам посомневано. Остани ми таква бре, совршена!!! Па на 26.12.2011 се надевам ќе има што да славиме. Лудотоооо!!! Денес, утре, денес, утре, епа денес се запознавме конечно и ете уште едно фино пријателство. Се знаевме де, ама не се знаевме ... сфаќаш де. И се испадна многу поубаво и многу подобро отколку што очекував. Го чекам наредниот ваков ден. Ве гушкам.
Јас специјално ги поздравувам оние кои беа обожаватели на оваа серија...знам одамна беше некои може и ја заборавиле, ама јас сеуште се сеќавам колку плачев кога умре Бреј ,и како оваа серија ми го обележа детството.До сите кои се нервираа зошто ја прекинаа и никогаш не ја догледаа, а ја обожаваа до крај и секако до оние кои ја обожаваа почетната шпица и песнава http://www.youtube.com/watch?v=ge0zAb3fl7s
СП до сите ненајадени што му е умот само во јадење. Врти сучи само поткасни нешто И до кога вака Ај јеби га ПМС си го кривиме за се па ај и за ова да го накривам него. Није до мене
Поздрав до тебе , се пронаоѓам во ова вечно ненајадена, си јадам, не се фаќа и така до недоглед а пмс немам коментар за него
Еј, кај ме потсети абе. Јас ја гледав, и тоа бев ватрен обожавател, ама морав да престанам со нејзиното следење поради кошмарите кои ме обземаа секоја ноќ. Сонував дека сите умираат, дека останувам само јас и се отепував од плачење. И до ден денес тоа е еден од моите најголеми стравови. СП до јадните истрауматизирани од серијава како мене.
Извинете дами и господа, но време е кога Ана ја спукуваат најголемите кризи во денот, така да има да ве настрвам и вас, може звуче себично, но бар тие шо можат нека уживаат во едно од најубавите работи кои исполнуваат со топло задоволство и поголемо мешенце секако